rogersmith Creative Commons License 2016.12.29 0 1 13373

nem konnyu eset,a markaja biondi,magyar forgalmazo nincs,a kinti forgalmazo maganszemelyt nem szolgal ki,kinti boltbol rendelni pedig horror mert a szallitasi utvonalak ugy vannak europaban hogy az olasz aru magyarorszagra nemeteken keresztul jon,igy hiaba 1 tav a nemettel,megis jo 2-3x annyiba kerul,ennel a meretnel nem 10-15 eur hanem 30-40 kb.nekem ugy jott ki kb 45 ezerre hogy talaltam olasz aprohirdetest, felvettem a kapcsolatot a taggal,utaltam neki es elkuldte a gyakorlatilag uj plexit amit csak azert adott el mert nem tetszett neki,igy kijottem a bolti ar ala szallitassal . de azert vigyazni kell az ilyennel,elore utalni ekkora osszeget,siman lelephetnek vele(az mondjuk kulon vicc hogy kulfoldre elobb merek 100 ezres osszeget utalni,sosem volt gondom,itthon meg mar nemzeti sport 3-4 ezrekkel felszivodni) egyebkent az itthoni malaguti forgalmazo is be tudja szerezni,eloszor veluk probalkoztam,2 honapig hazudoztak meg kabitottak,ahanyszor kerdeztem mikor jon annyiszor mas verzioval,az eredeti 3 hetes igerethez kepes-nagy flegman hol valaszolva hol nem,de ha igen akkor is jo 4-5 napos reakcioidovel a mailekre-es amikor meguntam es megrendeltem ezt,ra 2 hetre talaltak meg hogy hello megjott,ekkor mar nyilvan leszartam,lattam utana hogy hirdettek jofogason,lehet megvan meg nekik,probat meger

Előzmény: Patkanz (13372)