repcsepista
2016.12.29
|
|
0 0
1324
|
2016 év végére vigadó s Uj Esztendobe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek... 9.: Utolsó szerda este 2o16. -ban, de ha áll az idő, mit jelentenek meg számitanak a számok? Közbe hallgatom a coasttocoast-ot... ami ha nektek megvan egy hasonló...szól a rádió... az bizon jó lenne...mert irtóra le vagytok maradva, velem együtt... mert Hazám Hazám...te mindenem, tudom a LÉTEMET nektek köszönhetem...na nem irhattak MAGYAR JÉZUSCSALÁDOK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGÉT... az tul tett volna a nazi - nazarénokon nem gondolod...nem mert nem mered... 1O.: Rengeteget irtam a választással kapcsolatba... ami PÖSZE HOGY JÖNIE KELL EGY IGAZI AMARICA MARICÁSNAK... hogy micor...na mit gondotok..ha Bernit... nem mert (zsidó?) a izreler örök habiruzóknak... nincsak a Purimosokat... na te boldog Hassb/orgia te csak házasodj...mellesleg ..ha hallgatod a PODIUM SÓW SÓLLÓKAT...MINDEN HÁBORU A KEZDETTOL FOGVA A DAVID TRONA TROTTT... 11.: Na onnan amit legutoljára...EZ AZ ÁLOM VALA...a legutólsó... hogy egy VONAL A FÖLDALLATT...nos emlitettem hogy lehetséges némi zürrr...az izreler leresekkel... amit csak lefegyverzni meg felszámolni lehet...na KÉPZELJÜK EL...HA VALÓBAN TÉNLEG OLLAN DOOMDSDAY MASINÁKAT ÉPITENEK.....na ezt már emlitettem...hanem van uj...hogy hogy hogy... 12.: A Pista bátyám, akinek a nevét nem bitorolhatom, szóval ha repcsePista...az o, mig én repcsepesta tütütt... Na mondott nekem...ollat hogy ez a gollobis nem számit.. hanem hogy ismét JÉZUSCSALÁDUNK EGYBE EGY LEGYEN...NA AZT NEM LEHET SEMMIVEL...HANEM CSAK MAGYAR LÉLKÜNKKEL X LÉLKÜINKKEL... 13.: Tröha ez a gollobis...AZ ALAPZATA ELEVE MEG LETT REKETTYEZVE... akarok a BbLia...ha nem lenne helletek..csinálunk..na ezt bögögyi állandóan a Pista bátyám... amit nem akartam...na ezt mi vissza pináljuk hizz Jézusunkkal s Jézuscsaládunkkal minden lehetséges...deee...akor is ezt a gömböt el kell hagynunk... egg gizs időre ami itti idószámitás...számit...mert monduk...trilliárd X trilliárd ÉDEN BOLGÓK (CSILLOGO CSILLAG TENGÁRAINK) VÁRNAK... sóval értitek... 14.: Vissza mentem hogy azokat... hogy mi lesz...monduk nem hihihihiiii...hihetelen (máris sisss...) hogy AZ AMI ...lehet hogy lessz egg gizss czikusz a IZRELERESEKKEL...na most köptem ki, hogy nem megálmodtam tam tam tam... ram ram ram...még s Karácsonyi énekek a fülembe rivallalalalalala... Isten báránya breee... Boudok Magyar Uj évet... |
Előzmény: repcsepista (1322)
|
|