No Home
2016.12.28
|
|
0 0
19920
|
Az e39 formailag nem annyira fog meg bár kinek a pap kinek a papné,az e46 gömbölydedesebb külsőleg fogyasztásban meg beéri 6 és a 7 liter között (itt faluban 6.3-at pályán még ennyit sem de 130-as tempónál )szóval nem érzek különbséget e tekintetben,a másik érv hogy nem diesel hogy itt a környéken példáúl voltam anno adagolós műhelyben ahol próbáltam porlasztási kép ellenőrzést és azt mondták hogy részegység szerelés és bevizsgálással nemfoglalkoznak,na akkor azt mondtam hogy ugyanott vagyok mint Pesten hogy 10 szerelőből 8 nem vállalja mert diesel akkor határoztam el hogy benyás pici mocival,úgyis nagypapa módban megyek mindig akkor minek nagy moci fogyiban meg ugyanott vagyok,a másik példa hogy nincs az hogy este 8 után nem merem bekapcsolni mert diesel,ja és ebben nincs kettőstömegű mert 1.6 :) Jó a diesel de macerásabb ha más szereli ha temagad de remélem most a téma maitt nemkapom a savat hogy takarodjak innen? (E46 fórumon nincs ennyi esemény 6 naponta egy kérdés vagy válasz de végülis Bmw az Bmw nem? ) :) (Te kérdeztél rá) |
Előzmény: Zoli.78 (19919)
|
|