suttyo4 Creative Commons License 2016.12.27 0 0 48542

Leírom a fejleményeket.A kis zsalunyitó motor tényleg rossz volt.A fűtőradiátor kipucolva.Kézzel lezártam a kinti keringést, csak bentről nyomja már(Így melegebb is lett egy kicsivel :)) A hideg meleg átváltóm tökéletesen működik többször is ellenőriztem már, szétszedtem mindent hozzá XD Viszont van egy olyan dolog hogy van mikor felmegy az Üzemi hőfokom olyan 80 körülre és megáll.Nyáron 90 körül szokott lenni.Annyira képben vok hogy ezt termosztát okozhatja, de mikor fűtőradiátort takarítottunk és fel lett öntve újra fagyállóval jókor nyitott kb a termosztátom.Asszem 83-85 körül.

Viszont ettől lehet a fűtés is gyatra ha hamar kinyit ugyebár.Hengerfejtömítéscsere előtt cseréltem termosztátot, de ha lebontott mindent a szerelő nem tudom nem e csinált neki valamit óvatlanul is :S Kérdéseim:

A fűtőradiátor ha ki van pucolva is ki lett mosatva, nem folyik, ugye más nem tud rajta elromlani?

Szerintetek megéri kicserélnem a termosztátot valamilyenre ami kesőbb nyit?És autósboltból vettem ezt írta gyárira.

Lehet ettől szar a fűtés, és csak 80 fok az üzemi úgy olvastam.