repcsepista
2016.12.27
|
|
0 0
1322
|
2016 év végére vigadó s Uj Esztendőbe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek... 6.: Még ebbe a huzatba akarnék valamity... amit a bátyám aki itt idő 1 éves korába... na ami érdekes, hogy neki én örök vagyok, az meg hogy lehetsegges... Na Ő NEMCSAK A VILÁG URA...HANEM VILLÁGOKAT TUD... TEREMTENI... Na most illan bődülségeket miért kell... amihez kzözelitek... Na vicca hogy ATTILLÁNKAT A ROMAI PÓPA VILÁGURNAK TITULÁLTA... ami eggzerü ne LÁTOD, OLLAN HALÁL!? NEKÜNK NINS!!! -ők is mondják...de azt is jogy a MAGYAR X MAGYAROK NEM ÉLNEK LEHETŐSÉGÜKKEL... NINCSAK 1956??? VAN EGY MAGYAR AKI KAKI... 7.: Renyhe népek...na azért tudták elvenni tőllünk a Körapatkókümedencénket... nincsak...mikor először is sisss... minden akarat erő...mig nem akarásnak...Na most nadon könnü szerrel szarral vissza tudNUK ...na csak akarni kellene...DE ELŐZÖS IS SISSS... TE IS A VILÁG URA VAGY VAGY VAGY...fideljuk e világ fattujajajajajajajjjj... okosabbak nállatok??? 8.: A HANG GOD??? NEKI ADTA, AZ Ő ÁBRÁJÁNAK A FÖLDET... rendkivül frontos...azonnal...EZT CSAK HA...NINCSAK A ZSIDÓ BÖLCSEK... dehogyis vagyok elleNUK... inkább CAK ANNI NEM SAJNÁLOM PRADON...DE MI IS VAGYUNK ADONISTEN FAPAPUC... NA MOST VICCA... TEHÁT HOGY LESZÜNK ISMÉT VILÁGURAK...AMI A BRÁTYÁM...FIDELJED...ELŐBB EGYMÁST MEGELŐZVE EGYMÁST ETESSÉTEK ÚRUNK ÉLTESS ÉS ÜDITS FEL...NA A MINDENNAPI LELKI TESTI ELEDELÜNKET AD MEG NÉKÜNK MINT AZ Ó ÉVBE AZ UJBA IS... Inennn...uge nem hagarudtok... monduk renyhe... na az már nem akar a Napra fordulni...ugi bugi... |
Előzmény: repcsepista (1321)
|
|