piti1
2016.12.23
|
|
0 0
9441
|
Sziasztok! Másfél éve vagyok tulajdonosa egy 114 lovas Vivaronak 191.000 km futott példányt vettem, végig márkaszervízben szervizelték. Egyetlen problémája az 1800-as fordulat alatti beremegés intenzív gyorsuláskor. amikor vettem több darabot kipróbáltam, de csak ennél vettem észre. Miután a KCtuningnál kicsit izmosabbá tették talán a remegés is erősödött valamennyit. Nekem úgy tünik, hogy a váltótól indul a remegés, de megszoktam, hogy egy kicsit később váltok. 2200-2400-as fordulatig elhuzatom, akkor jó, vagy ha hamarabb váltok akkor óvatosabban gyorsítók. A másfél év alatt 60.000 km-ert mentem vele, eddig a kötelezőkön kívűl 2 db. kormányösszekötőt kellet cserélnem. A KCtunning Chippelte és beletette a tempomatot, teljesen elégedett vagyok vele. Fogyasztásom 7,5-7,8 liter körül mozog, (mióta megvan, miden tankolást feljegyeztem) többnyire városom kívűl használom (kb. 70%) 110-120 km/h körüli tempoval, de intenzív előzésekkel. Eddig kétszer kipróbáltam, autópályán, óra szerint (ami nyilván csal valamennyit) a mutató nyaldossa a 200-at. 2018 elején kezdik majd leadni a cégnél az 1,6-os 120 lovasokat, akkor tervezem, hogy beruházok egy olyanra, de ha tehetem, akkor ezt is megtartom, mert imádom. Üdv: Piti |
|