Törölt nick Creative Commons License 2016.12.17 0 0 1035

Én sosem vennék utánzatot, még ha 1 Ft  lenne, akkor sem. Nálam ez nem pénztárca kérdése. 

Ez azért merész kijelentés.

Ki az, aki egy 10179-es MF-ért ma Magyarországon kb.1,2 millió Ft adna? Simán kifizetném, de nem vagyok hülye.

Persze ha gyűjtő vagyok és kibírom állni, hogy évekig, évtizedig porosodik a tárolóban a gondosan becsomagolt, limitált szériás eredeti dobozos Falcon, anélkül, hogy összeraknám, akkor ok. De nem vagyok gyűjtő.

Én a kirakás és a látvány élményéért vettem a LEPIN-től a 05033-as Falcon és nem bántam meg. Páran már ledöbbentek a látványától, amikor beléptek a szobába.

Megjegyezném, hogy az eredeti LEGO Falcon is a felső részét és a lábakat tekintve (számomra) gyenge mérnöki munkának tűnik. Többet vártam volna tőle. Állítom ezt úgy, hogy az eredeti soha nem volt a kezemben, de az összeépítési útmutató majd 1:1-ben ugyanaz. A LEGO-ban épp úgy vannak hibák, mint a LEPIN-ben. Némelyik ugyanaz, némelyik meg más.

Abban egyetértünk, hogy az eredeti az igazi. Ha akkor tudok belőle venni (nem tudtam róla, hogy létezik), akkor 2 ment volna a pincébe, egy pedig az élvezetek kielégítésére. :)

Előzmény: bobafett (1032)