Patentszem Creative Commons License 2016.12.15 0 0 1031

Sziasztok,

A Lepin 05033-ra kerestem rá és dobta ki a fórumot a Google. Van itt olyan, aki már rakott ilyet össze? Nagyon szeretnék egyet, de félek megrendelni. Az Alival már jártam úgy, hogy nem küldték el a megrendelést, hibás terméknél pedig vissza akartak utalni 1 USD-t, mintha attól megjavulna... Szóval ilyen összegnél pláne félek. A másik, hogy beleolvastam az értékelésekbe és azért panaszkodnak hiányos készletekre. Nem sokan, de gondolom, hogy sok vásárló már összerakás előtt megírja az értékelését, tehát ennél többen is lehetnek. Szívesen kifizetnék 10000 Ft felárat, ha kézbe vehetném vásárlás előtt, de itthon nem árul senki. Vaterán van, de az is Kínából rendelős, nem látom értelmét egy közvetítőt a "semmire" kifizetni, mikor ugyanúgy meg tudom én is rendelni. Szóval tanácstalan vagyok.

Még két kérdés? Hogyan lehet a dobozos verziót rendelni? Nem láttam ilyen opciót a rendeléseknél. Összeszerelve nagyon nehéz takarítani? Utoljára gyerekkoromban volt Legóm, de akkor nem volt idejük porosodni. :)