Kramcsák István Creative Commons License 2016.12.05 -2 1 3777

Én nem látok ellent mondás a leírtakban, annál inkább abban hogy valaki feltesz szép képeket a gyenge oltványáról és 1 ezresért árulja, míg a szép erős 300ft os oltványt le szólja/Villányit/ mert már elavult. nekem "szőlőszem"az etalon mert úgy jutottunk külföldi fajtákhoz ,hogy némelyik pimasz még a posta költséget sem fizette meg neki. ebből az erkölcsi tőkéből juthatunk ahhoz a  szőlő mag hoz ami oda át vár ránk. minden képzeletet felül fog múlni.most hogy ki kell ebből a szőlős kertből mennünk ,jó lenne tudni mit is takar a név= szőlő . ki sző és mit és ki lő és mit lő?  mert ha fel felé megy a hő ugye az a felhő,és  aki szül ott szűk a hely és aki lő ezek a szülők? egyszer az ember fia itt járt a földön és azt mondta " én vagyok a szőlő tő ti pedig a szőlő vesző"  komolyan kellene venni. Voltam egy fajta bemutatón és meg hökkenésemre az ottani társaim egy része még nem hallott Istenről , mi több tagadja létét.  Mi ez ????   Bál  ?  Bálványozás,? a bál egy ideig tartó jó dolog , ez a szőlő szem  úgyan lehet egy örökké való  !  De meg kell keresni azt a szőlő tőt bensőngben. A britis múzeumban őrzik azt a jegyzetett amiben eskü alatt írja le az bába asszony aki JÉSUS születésénél jelen volt, hogy abból a "bethlehemi csillagból"/ma már tudjuk anyahajó/ egy hatalmas szőlő tőkét lőttek ki és az adott alapot hogy a fénygyermeket mit mária szült befogadja. tudom ez zagyvaságnak hat sokat fülének. nem  akarok ebből vitát  okozni, csak aki ébredezik , ne csak a bálványra gondoljon.!!! Akik ezeket az oldalakat látogatják nem véletlenül vannak itt, szeretnék  együtt szőlészkedni mind annyiatokkal.Max hét év.  a fikcióra és a valóságra be lehet nézni ide is:https://www.google.hu/search?q=flat+earth&client=firefox-b&tbm=isch&imgil=8f3mloTaNPymTM%253A%253BjKQMe62-fKpQyM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fen.wikipedia.org%25252Fwiki%25252FFlat_Earth&source=iu&pf=m&fir=8f3mloTaNPymTM%253A%252CjKQMe62-fKpQyM%252C_&usg=__U7lvOpeX9Ca7Ia0sGfK-GM_rCqs%3D&biw=1280&bih=701&ved=0ahUKEwjG3c6-v9zQAhVoJ5oKHfGiDwMQyjcIOA&ei=phJFWMbyGOjO6ATxxb4Y#imgrc=M4d_AjQHepoDGM%3A

Előzmény: Pjotr77 (3770)