helloeverybody! Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1440

Azt elfelejtettem elmondani, hogy a Kollégára munkabérnek kell érkeznie, míg a Privilégium esetében jóváírás is elég, de az úgy látom, rendbe lesz. A Bank ugyanakkor ad talán két hónap türelmi időt arra, hogy a bér átirányítása megtörténjen, és az a jobb benne a KH Bankhoz képest, hogy mindig 15-től 14-ig nézik a feltétel teljesítését, és nem elsejétől a hónap utolsó napjáig, ami azért nem szerencsés, mert amikor nekem is a KH-nál volt számlám, január helyett állandóan már decemberben megkaptuk az éves zárás miatt a fizetést, ami a Bankot nem érdekelte, így kénytelenek voltunk januárban keresztbe utalgatni, hogy abban a hónapban is teljesüljenek a feltételek. Amire még nem árt figyelni, hogy az sms fogadásnak vagy tájékoztatásnak ugyan nincs havi díja egy évig, viszont az sms-eknek egyenként van. Engem is megtévesztett, aztán rácsodálkoztam, amikor láttam, hogy megterheltek vele, úgy hogy le is mondtam, ert nekem nem kell. Arra is figyelj, hogy az egyenleg lekérdezésnek az ATM-nél díja van, ezért azt javaslom, hogy a kártyát ne egyenleg lekérdezéssel aktiváld. Ezek voltak az én tanulópénzeim.

Előzmény: berva1 (1439)