R!ck4 Creative Commons License 2016.12.01 0 0 10999

Csak a tegnapi sztorit mesélném el.

Egy hete vettünk ott 3 db új kiegyenlítőtartály kupakot. Ugyan gyárinak volt hirdetve, de nem az volt, a képen még igen, élőben már nem. Az ára is más volt 2600Ft helyett 2470ft, de mivel egy bontott 1000Ft, nem zavart, csak új, és jó legyen. http://bolthely.hu/koreaiautokalkatreszei/id/00523_Kiegyenlitotartaly_sapka__cikkszam__96420303

Na otthon jött a meglepetés, mindhárom kupak megforog mindhárom tartály száján, tehát kuka, hogy tartaná a nyomást, ha meghúzni se lehet. Sebaj, tegnap voltunk Pesten, vittük a három kupakot. Asszony bement, hogy egy hete vettük, mindhárom kuka, elforognak a meneten. Ááá, az nem létezik, hoz egy vadiúj tartályt, rátekerték, szorul. Oké, de nekünk nem új a tartály, viszont a régi rendesen szorul, tehát a kupak a szar. Hozott egy bontott tartályt, egyik szorult, másik körbeforgott. Erre azt mondja, hogy ki vannak bontva, tehát vásároljuk le. Jó, hogy ki van bontva, neylonban kellett volna feltekerni? Nem kérünk levásárlást, mindenünk van. De nem igaz, hogy egy pollenszűrő, semmi se kell, dede, higgye el,  most lett mindhárom rendesen leszervizelve, minek pakolásszak bármit is, amikor épp most állunk el egyszerződéstől, és a fiogyasztóvédelmi törvény nem ismeri a levásárlás fogalmát?  Erre azzal jött, hogy tudja ő, mi az igazság, biztosan találtunk olcsóbbat ennél. Meg hogy ez gyári, ott a szám. Hagyjuk már, az, hogy ott egy szám, az nem azt jelenti, hogy gyári, az max referenciaszám... A vétel előtt kerestem, akkor nem tudtam olcsóbbat találni?   Meg akkor 3X 200Ft-ért furikázok Pesten, meg itt verem a nyálam, és a bontott tartályon is csak véletlenül fordul meg? Na, hívjuk fel a webboltos kollégát. A párom a saját telefonjáról felhívja, beszélnek, erre a boltos beleugatott a beszélgetésbe, hogy kipróbálták, és mindhárom kupak hibátlan. Asszony mondja, ne szóljon bele, és főleg, ne hazudozzon... A kolléga mondta, hogy adja át a boltosnak a telefont, a boltos csak mondja, hogy ő tudja, mi az igazi ok, találtunk olcsóbban kupakot, ezért hoztuk vissza.. Végül a kollégának fennhangon elmondta, hogy ide többet ne jöjjünk, ott szervizeltessük a Lacettinket, ahol karjuk, és alkatrészt se ad. Erre csak annyi volt a válasz, hogy nem is vennénk itt semmit, egy hete azt mondta AC pumpára, hogy a gyári 78, az utángyártott 48, a bontott 25, erre vettem helyben 5514Ft-ért az új pumpát. Nagy duzzogva kiszámolta a pénzt, és visszaadta. Asszony a  "soha viszont nem látásra" hagyta el az üzletet...

A vicc, tényleg nem találtunk máshol kupakot, 3 db hibátlan, új kell, ami tuti jó,  most is keresek. Ez egy barom, én nem ajánlom senkinek.

Előzmény: captainb (10997)