I-200TX Creative Commons License 2016.11.27 0 0 9396

215.000 körül mi az ami megbízható? 300.000 nél ? Simán belefér, hogy 600.000 az a 250, 300.000 km!:)

Ez megbízhatóbb: 

A Mercedes rohad, a kereskedés hárít

A hátsó ablak majdnem beesett az utastérbe, és bár a futásteljesítmény magas, az átrozsdásodás elleni garancia még tart, a tulajdonos pedig vitázik a márkaszervizzel. Tovább »

forrás: totalcar.hu

Megbízhatóan szétesik a kaszni. T Hiace dettó(Saját tapasztalat)+ előzni esélytelen vele városon kívül.

A trafic legalább nem rohad. Motorikusan szerintem megint elég jó, kivétel a váltó ha nem megfelelő mennyiségű- minőségű olaj van benne.

Elektronika? Na ezért mondható rá talán, hogy, nem megbízható. Én azzal kezdtem a Trafic 1.9 dci használatát amikor hozzám került, hogy megoldottam a motorra csepegő csapadék jelenséget. A szélvédőről a csapadék ráfolyik a levegő rostély szervó motorra-> légszűrő ház->porlasztó+ még ki tudja mit áztat el. Ezt időben megszüntetve szerintem ki is lehet részben küszöbölni a motorikus káoszt. Legalább is a sajátomnál sikerült. Pár hete néztem egy 2.5 dci-t, nyakig állt mind a 4 porlasztó a vízbe.

Rokon kb 8 éves W passat meg húzta a hátsó sárvédőjét. Festék le, alatta rozsda hegy.

Szerintem mindegyik márka tartogat meglepit. Érdemes a típusra rákeresni, hogy mik a nyavalyái és azokat orvosolni. 

Előzmény: Robijoe (9394)