R!ck4 Creative Commons License 2016.11.24 0 0 10978

Nem tudom, futottatok-e már bele ebbe, szerintem tanácsos mindenkinek ránézni. A motorba menő benzincső az a vékony kis szívószál anyag, ami az amerikai GM autóknál már a 90-es évektől divatos, és tizenévesen törékennyé válik. Na ma nekem egy ilyet sikerült letörnöm, gyakorlatilag tört darabokra a maradék is, úgyhogy kapott helyette semperit szövetes benzincsövet. Úgy voltam, ha egynél van ilyen, elő fog jnni másiknál is, így mindjárt 3m csövet vettem, átnéztem a többit is, érdekes, az egyiknél már toldva volt egy ilyen vastagabb benzincsővel, a másiknál meg a komplett cső cserélve volt, szóval nem egyedi dolog, én most letudtam mindháromnál a dolgot. Lehet sose jön elő másnak, de én erre nem sajnáltam 70 centi csövet, két bilincset, meg egy negyed órát, ahogy ott a motorra spriccel a benzin, az egyébként sem egészséges, egy ottragadás 100km-re már nem ér ennyit. Hogy jó napom legyen, ma volt egy AC pumpa cserém is, szerencsére van kisajtó a múvelethez  az ülés alatt, fél óra alatt megvolt az is.