varadyg Creative Commons License 2016.11.21 0 0 1004

Ha nem is az ebay, de az aliexpress.com :). Nem vagyok Lego-másolat párti, de a Lepin, az durván adja elő. Volt alkalmam kék VW és UCS Falcon Lepin kockákat, készleteket tapogatni. Brutálisan hangzik, de azt kell mondjam, hogy 95+ %-os. A figurákon érződik, hogy nem az igazi, de ott is csak némelyiken. A gumi-szerű anyagok tapintásra keményebbek, de kinézetre elviselhetőek. 

A kockák, az brutális.. Arra megKOCKÁztatom, hogy 98%-ot mondanék, és csak az egyes elemek miatt, jobbára inkább 100%.. Színre, minőségre, mindenre..

Szóval, fel kell kötnie a gatyát a Legonak. Én drukkolok! 

A helyi Lego klubban hosszasan elemezgettük ezt, illetve a helyi Kockafeszten is sokat beszéltünk erről. A jelenség van, a Lego-pártiak (én is) még tartjuk a frontot, de a sötét erő egyre erősebben kísért. Az UCS Falcon készletet kis mákkal 60e.-ből be lehet szerezni, az eredeti 650e.-1.5M (na jó ez extrém volt, de a vektor ez!) árral szemben és az összerakás élménye valamint a polcon díszelgő dög, az egy-az-egyben adja az élményt. Ok, tudjuk, hogy másolat. De ha épp nincs kedved egy autó árát kidobni rá, csak mondjuk egy olcsó bringáét, akkor bizony megremeg az ember keze az egéren..

Mondjuk, hogy kicsit korábbi témába vágjak: a dobozok tárolásával nincs baj. Mert azt csak felárral küldik.. :) Egyébként zacskóban jön. Ez kicsit elvisz az élményből. A füzetek viszont 100%-osak! Durva..

Az anyacég nem véletlenül pereli őket. A tippem az, hogy mire nyernek, a cég Lopin (milyen találó lenne..) néven adja a termékeket..

Előzmény: Hattori Hanzo2015 (1003)