repcsepista
2016.11.20
|
|
0 0
1316
|
Achtung achtung lugeneraj ne degenerálj... ne ölj gondolátban dem de sejtelmedbe sss ne fajtalankodj gondolátban de ollan FOG ALMA SSS... 1. Nagy DÖNTÉS előtt áll AlKing Huszein vagy out?-Barack... most ugrik a majom a vizbe loccs... Na akik ÁLDOTT A ciss PalE(I)stán -Ország x Magyar x Magyar Ok IstenOrszágaink ...az Örök Éle és hallja János 8:51!?- Jézus x Jézuscsaládosok x Örök Országosok...kezdődve a legkittybbel s ciss Palesztiniánk Están-IstenOrszágunkkal call... kell kezdeni ni ni ni... Aha...ha nem, éhen a Cirály s jön jön jön... már a bika, fff...fu az ora lika...JÖN A CIRÁLYOK - CIRÁLYA NAGY KÁR...na most a BiBlia- nak amit közkézbe adtak, semmi de smmi dunsztja sss...mi az hogy Isten - ember - ország... tehát minden den minden HAZUGSÁG BENNE mindennapi papi (dog -kutyagod) igazságokkal ALLÁH TÁMPASZT VA...AMIT AZ ARANY BORN NEWSTYUK A PÉNZZEL PÉNZZELOTTYOK...LÉTRE HOZTAK AZA NA NEM HAZA HANEEE ZEGG LUK... EGY VALA VALLA GOD... FEKETE LUKA LUK LUK LUK...UKK MUKK FUCK...EGY VÉGBÉL GÁZZAL TELE HÓLYAG -BALLON AMI ÁLLANDÓAN PUCK PUCK PUCK...ALLÁH AREMÓZNAK X ARMYGENODÓZERNAK NAK NAK NAK...FIGYELEM NEM AZ...NEM LESZ DE MIÓTA A CZINGEK CAMMOGNAK COMME COMME COMME ...JÖN MÁR A BIKA... 2.: Tróha... HA VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK OKOSOKAT A GÖDDÖRBE DÖRRR... MOST AKIK A ciss Plaesztinia ellen szavaznak...NA A JÓ ISTEN MINDENKIT MEGÁLD...NEM MEGÁLDOTT...AZ AZ A ...JÖN MÁR A BIKA...NA TESSETEK FIGYELNI...MERT AKI ENGEM HALL... AZ NEM LÁT HALÁLT SOHA SOHA NEM NE SOHA SSS...TRÖBBÉ ÖRÖKKÉ KÉ KÉ KÉ... Na minda kétzer Barackra szavaztam... azért hogy Ő IGAZI 1776 SPIRIT -TISZTA U.S.A. X U.S.E. E EE EEE... EART, NEM BECART? - A HALOT... BIDI A RAWATAL, S RAWANYÁBA TEMETIK ROMÁT, ÉRZED A SZAGÁT...ROMA AROMA ÉRZED DSZAGOG... 3.: Már ide a a a...ebbe betettem egy PÁRTATLAN AMERICA KUTYATÓ KÖZÖSSÉG-ET...AMI A BbLIA IRATOK MIND ÁTTIRTAK MÁS NÉPEK TÖRTÉNETEIBŐL AMI AZ IS INKÁBB REGE MESE MESSESE MÓKA RÓKA RÓKÁZAT... Na most a NAGY HŐBÖRGÉS HOGY MA MÁR KEZDVE A MAGYAR X MAGYARORSZÁGOK - MENNYORSZAGOKKAL... AKKOR HA NINCSENNEK BENNE A BbLIÁBA... AKKOR AZ HOGY KIN DOM BOOK BO BO BO...NINCSAK EGY S EGGÜ ALLATT...NA MONDUK HA ÁBRÁM??? NA KI TUDJA HOGY VALÓBAN MI AZ, KI AZ...KEZDJÜK JÉZUS A BbLIÁBA IS ISISSS... OLLANOKNAK KELL LENNETEK ISMÉT ILLI...MINT ÉN VAGYOK??? LÁTOD A NAPOM POM POM POM... 4.: Na lássuk...Dindynk eddig... BÉKÉT AKAROK..aztán ha átgyüsztök a mi is ufok vagyunk! -punktuum! - mondja a tópika nitóje...na okvetlen ahogy pupákokat...vida MINDEN HÜBÉRI CURASÁG MEG GÉSÁG GAZSÁG HOL AZ IGAZSÁG... meddig lennének ezek TÖRVÉNYES RABLÁS LÁSS...NÉLKÜL??? -sóval ugg mint a pupákok valami NÉV NEVET fel vesznek...ugy Dondy II.Napólyon vagy napja ha nemmen beee..Apu hod menn be, az Nad Medve...na az oroszokkal NÉPEKKEL...NINCSAK MA MÁR VALÓSÁG...LEHET...HA TÉNLEG HOOKKOOLNAK ...(AKÁR JEWuka vagy jewRuka gazáriák???) VÉGZETES HIBA...amit bővebben ha tán a Nap? - holnap is ké ké ké... Isten juha juhuhuhuhuuu... |
|