Zsazsu65 Creative Commons License 2016.11.15 0 0 24928

Kedves beteg62!

Bocsi de csak most tévedtem erre az oldalra.

Eltelt bő hónap , mióta azt a pár sort kiírtam és azóta túl estem ismét pár vizsgálaton s a kontraxos vékonybél vizsgálat ismét kimutatta a tutit, pont úgy mint anno 7 éve. Azaz  előre haladott súlyos Crohn betegségem van, a műtét jelenleg elmarad mert hosszú szakaszon vannak szűkületek és hegesedés.

7éve szemelt ki Crohn úr magának, s azóta rabságban tart. 5 évet engedett hogy aránylag nyugodtan éljek, persze figyelve mindenre de most tavaszon ismét nagyon vonzódni kezdett hozzám, oly szinten hogy nem tudtam nem mertem enni mert nagyon erős fájdalmaim voltak, s ezáltal a kilók kozmikus sebességgel mentek lefelé.

Jelenleg ismét szteroidot szedek , de hála hétről hétre csökkentett adagban, mellette Immuran és elkezdtem a biológiai terápiát a Humirát. Két nagy dózist kaptam is már , ezek után én magam fogom oltani két hetente.

Jobban érzem magam nincsenek az erős fájdalmak étvágyam is van a gyilkos drogtól / Medrol/ viszont nappal nagyon pörget éjjel meg nem hagy aludni. Kutya egy valami ez a szteroid, nagyon remélem minél előbb el tudom hagyni és nélküle is legalább ilyen marad az állapotom.

Én nem voltam az időjárásra annyira érzékeny, nekem általában tavasszal lángolt fel de csak pár napig tartott, no de most kitartó lett sajna.

A stressz az ideg hm... hát igen oly nyugodt világban élünk hogy....

Azt hiszem egyenlőre most ennyi !

Tünetmentes szép napokat kívánok!

Előzmény: beteg62 (24926)