fák, juh, madár2 Creative Commons License 2016.11.13 0 0 914

Trump velős megjegyzései. 

Nagyon jók. :)

"A politikai korrektség az ország egyik legnagyobb problémája. Sokan támadnak, nekem pedig egyszerűen nincs időm polkorrektnek lennem. Igazság szerint az országnak sem nagyon, mert éppen nagy bajban van. Veszítünk Kínával szemben és Mexikóval szemben is a gazdaságban és a határon egyaránt. Őszintén szólva, amit mondok...van amikor vicc, van amikor elszórakozunk rajta, de amit mondtam, azt megmondtam."

"Egy fal építésével kell kezdenünk. Egy nagy, szép, hatalmas fal építésével. Senki sem tud nálam jobban falat építeni, elhihetitek nekem, és én olcsón is építek. És Mexikóval fizettetem ki az építés költségét.(..) A falnak lehet egy kapuja, lehet egy ajtaja. Ezen legálisan engedhetjük be az embereket."

"Hívhatják akár deportálásnak is, aminek akarják, bár a sajtó nem szereti ezt a kifejezést, de hívhatják akárhogyan, az illegális bevándorlók márpedig menni fognak."

stb...

Donald Trump 15 leghíresebb mondata

Ismerje meg az új amerikai elnököt, aki durvákat mondott a bevándorlásról, a férfjét kielégíteni nem tudó Clintonról, de még saját lányáról is. Tovább »

forrás: Index.hu