repcsepista Creative Commons License 2016.11.13 0 0 1315

Ne ne neee... hárfáz s lárma... de trombita (sofa) te buta... ha nem tudz mást mint... vakuj magyar ne lás tót... feneketeken fót hátán fót... vagy ki van... bibipp bibipp bibipp...
                1.: Notradamu melódi damu... zerintem nem tudta mi a gülümbü a Cirályság-ok meg az Istenországok közt... mint ahogy akikbe nins ISTEN-ORSZÁGA X ORSZÁGOAITOKAT GOYOK A KEZETEKBE ADTAM... ami azonnal... kinek kiknek lett megmondva eleve ne ölj, gondolátban sem s ne fajtalankodj gondolátban sem... Nosa... akiben ISTEN ORSZÁGA - MENNYORSZÁGA A KEZÉBEN... MIÉRT AKARNA ÖLNI, VAGY FAJTALANKODNI? NEM TUD!!!-zidó ki... Mikor ebbe a a a... porhüvelybe bele... előbb ez a dög x dögevő dögös -machina ábra ham ham ham... tota hatalmába kaparintott... na a szüleim majdnem tota dicsérdisták...voltak? NINS HALÁL...ha valami igaz a a a... na a zsidók vagy elődeik is forditottak meg koppantottak mindent amit az ő talmuduk meg tóra meg hitirataikat... de mintha minden ami elérhető az egy türül fakad... nomád tótkotrok... összeszedtek...honnan vannak a pulyaszedők... pösze hogy a szentnek is maga felé hajlik az ujja... mig a középuj? Tróha... ki az aki nem akar E -VILÁG URA -PARANCSOLÓJA LENNI... mert én gyerekKoromba az akartam lenni... de ha mindennél nagyobb a halál áááá... Na most ezt megérteni...mindenkinek nem elég tota magába süppedni, hanem magadhoz kell nyulni...s azt aki benned van (beled vagy szived szivem szotty kapackodj) mekk ke tudnod csiki csiki...
                2.: Ami ma is kiakaszt engem János 8:51!!! - mig ha Gézhus KrajzLer meghalt meg feltámadott...abcullaultima a MAGYAR A MAGYAR OK ÉSZJÁRÁSA SZERINT... AZ NEM LEHET... MERT MEGHALNI AZÉRT (AMI NINS!?- A MAGYARNAK NEM FÉR AZ AGYÁBA HA IGEN LUKAS LETT???) HOGY MOST... na ezt eddig ...rajtam kivül senki sss...tudta összarakni ni ni ni... na most... IME A TUTTI... MÉG A MAGUKAT MAGYAR HIT TEMPLOMA is... Na B.J.Fercsi bátyánkat személyesem ismerem... Ő támogatta azt ami én akarok... s csináld meg... jobban mondva... te csináld ezt...amit most is csinálok... ma most mégis...ha ezekkel kijött volna... EGY IRATA SEM HELLENHETETT VOLNA MEG... amit jobban... tegnapra meg mára tuttam jee ova tegyek...Hját a gunyám hjova tegyem... na teccetek átgyüvegetni s amit mondok: Jézus hangja a hangomra kell engedelmeskedjen minden az elem x ellemi szinteken) a mi is vagyunk, azaz ufók vagyunk!-pronto... mondja a tópoknyitó de ugy hogy nins vita... Na ha ténleg keresed... mi az ami hiánycikk... akkor... nálam igy gyütt ki...akarom tudni mi ez, mi s ki vagyok, de ezt nekem kell tudni...NA MOST HOGY MI AZ AMIT ELŐSZÖR..EZ A A A... AKI ISTENÉT SZERETI AZ SZERETI A MAGYAR S MAGYAROK...ITT OKVETLEN A KIS PAL-ISTENIAIAKAT...MERT ŐK AZ ELSŐL KÖZT VANNAK KIS HEGYI ORSZÁGOK AKIK KÖZT JÉZUS LÁTÓK VANNAK... meg akik szószerint a szó SÓL szoros értelmében saját szemeikkel akarják meglátni a Magyar x Magyarok Jézusát át át át... átlátni ezen x ezeken s mik ezek kigazok az ok...
               Innenn...engedjétek meg hogy valmity... akiket érdekel hogy mi történik személlesen is sss... légy résen meg lesss...