repcsepista
2016.11.09
|
|
0 1
1313
|
Tramm tramm tramm tara tramm tramm tramm... Donlad J. Trump trombitál te buta...Szólaljon meg zengjen a trombita... a U.S.A. DE MAGYAR X MAGYAR OK JÉZUSA... ORSZÁGOK ORSZÁGA... 1.: Országok -országa x Mennyországok vannak csa csa csa... Stongóla sól a csa csa csa... AMI A MAGYAR X MAGYAR OK ORSZÁGOK X MENNYORSZÁGOK JÉZUSA X JÉZUSCSALÁDOK AZ ÖRÖK FÉNYBEN...MIGLEN LEN LEN LEN... 2.: Nostradamus: 2016 alCirálylán választás JEWukába vagy végre... valhalla... kezd ébredezni ugy amcsi csi csi csa... nemcsak a csicsa csicsások sokk... na a sokk... 3.: Hogy réges srégen Sodoma Gomora az örök köbökön... ime az óriási FÖLDRENGÉS AMI SOSE VOLT LESS... azzal keccke...zidó ki... én itt vagyok és árgus szemmel figyelek, hogy valamit... na csak Jézus látók vannak... ha már felmerül a mélyeseggek méllebbssegg vala valla god... termékek kekk... hogy JÉZUS ÉL? - már süpped a hajó... 4.: Hadd el haddd... ne veregessem a a a ... na én méllebben méllább vagyok... nincsak a feleségem...ő hüjéskedhet...de te te te... nem tudzz nem neee... Sóval... figyelem... meg nem akarok sokat... na én nekem a bilentyük orgona sipok...meg valóban sipogok (dünnyögök ((nyöghök nnn...mmm...)) meg éneklek) mellé... 5.: Na én...amit álmodok...sőt ha többzör azzal álmodok...akkor az eddig kora gyerek korom?- óta bekövetkezik...vagy mondhatni már megtyörtént...ami mégis én is...na csak akkor értettem meg...hogy amit álmodtam... magam sem tudom itt...ez a test egy önamgát is fel felfaló ham ham ham...(ábra) angyal vagy örödög... kérdezt csak mekk... 6.: Amit én álmodtam... na még nem láttam ezt az uj Nostredamus filmet...hogy blDondynk... amiért vaccHillálok... mert irtóra fetrengett a KIGYÓ FARKOKNAK... na az mindig eddig HA VAN EGY CSEGGÜ EGY DAVID TRON TROTTT... AKKOR...itt vicca hogy a Sovjet bolsedó Onion... FÉL -KIGYÓ FELE FELE...AZAZ FÉL GÉP S A GÉP PROGRAMOZVA VOLT, VOLT... Sóval ecc... ecetes fokhagymás ...cókoljuk cak?- mekk egymást... 7.: CSAK HELLEN VAN...REPCSPIFFTA! HELLEN! NÁSZTU MITYU MY NAME IS PITYU! -na most ha nem... vicc a menn minden a ELEVE HELL HELL HELL... Na mindenkinél hell lenn lent-ebb vagyok...lásd minden nemzetek közt... len a len len len...na mekk kender...Egyzer vót egy ember brrr...Szakálla vót kender drrr... Leégett a szakálla...elszalad a Nádvilágba... Ég a nádas... ég a ház is sss... Na Nostredam -muzsánk...miután Blondy? ---az a mi... na elvállik... Innennn... ha megengeditek...folta ta ta atom...nagyon rövid akartam lenni... deee... mékk most be be bbb...mert telefon üggeletes vagyok... |
|