KDanee11 Creative Commons License 2016.11.05 0 0 19714

Másról igazából nem tudok. De csatlakozok az előttem szókhoz. Az a lényeg, hogy ne legyen nagyon törve a kaszni és ne legyen hullára rohadva. Minden más cserélhető rajta, az alkatrészek meg nagyon olcsóak, ráadásul van bontott is. Mindezt úgy mondom, hogy japán autó párti voltam, de rá kellet jönnöm, hogy a BMW -nek csak negatív előítélete van, semmi több. Mindenki fél tőle, alaptalanul. Általában olyanok panaszkodnak a hibáiról, akik nem veszik a fáradtságot, hogy kijavítsák, vagy nem a baj előtt javítják ki, hanem utána. Viszont a többi hasonló kategóriás autóhoz képes összehasonlíthatatlanul nagyobb élményt nyújt. Szép kívül belül, kényelmes, igényes a belseje, az útfekvése pedig parádés.

Amire mondták, hogy figyelni kell, ahogy mondtam is, az az adagoló, az üzemanyag szivattyú. Ezen kívül azt mondták, legalább 100 -as akksi kell bele, különben kárt tehet az elektromos rendszerben, illetve az üzemanyag szintjelzőről és a pillanatnyi fogyasztás mérőről szokták azt mondani, hogy rosszul mutatnak. Ezeken kívül egyik ismerősöm sem említett soha semmit.

Előzmény: Newcar-newlife (19712)