Miert adtad el Stetten? Csak nem azert mert nyugat-Europaban elsz ahol kivannak tiltva a kornyezetszennyezo, elavult autok kb. minden varosbol, es egyeb utakrol? Szmogriadonal pedig egyenesen nem is hasznalhatod! Magasabb az adoja es biztositasa mint a fiatalabbnak. Olaszorszagban elek, pl.: egy 17 eves 1.3 benzines peugeotnak majdnem 500 euro a sulyadoja egy evre, mig mondjuk egy fiat 500-nak 4 evesen csak 100 euro... Tovabba ha szeretnek berendszamozni egy 17 eves autot, csak akkor tehetnem ha valami kulonleges tipus, vagy versenyt nyertek azzal a tipussal stb. Sorolhatnam meg.
Nem akartam senkit sem megserteni! Teged sem Messbl. Valahol igazad van. Nekem is van egy regi audim amit csak unnepnapra veszek elo.
Csak majd amikor a magyar kormany is beint, lesz itt siras-rivas... Mivel az unios szabalyozast nem lehet sokaig halogatni.
Vagy folytassam, hogy magyarban szinte majdnem minden taxi dizel, tobseguk reszecskeszuro mentesitett!
Mig erre inkabb hibrid, elektromos, vagy benzines...
Egyszeruen csak azert irtam, mert ez hasonlit arra az esetre amit a devizahitelesekkel csinaltak. Most szepen mindenki bevasarol a sose romlik el 20 eves autokbol, es utana nehogy megint a szegeny embereken csattanjon az ostor.
Ezert voltam picit morci, es nyers.