Messbl
2016.11.02
|
|
0 0
2871
|
Sziasztok!
Augusztusban vettem egy 1998-as A4 B5 1.9 TDI-t. 110LE-s verzió. Olaszból van, meglepóen jó állapotú. Természetesen vezérléscserével kezdtem, ahogy kell. Utána, ahogy hűlt az idő, kiderült, nincs fűtés. radiátort kicseréltem, minden ok. Tegnapelőtt jöttünk hazafele, szerencsére 1-2 kilóméterre az otthontól, egyszerre kialudt az országúti tompított, s a fényszóró is. Máskor is volt ilyen, gyors fel-le kapcsolással vissza lehetett kapcsolni. Most nem. Fénykürttel, meg helyzetjelzővel tettem meg az 1-2 kilómétert hazáig. Otthon kipakoltunk. Arrébbáltam a kocsival. Majd másnap megnézem. Másnap, indításnál meg sem nyekkent. Ismerős átjött, rábikáztunk, pöccre indult. Kb fél órát ment a kocsi. A fényszórók továbbra sem égetek, csak a helyzetjelző. Egy óra múlv megint beindítottam, indult simán. Ma reggel megint indítottam volna, meg sem nyekkent. Mi lehet a gond. Kormánykapcsoló lett zárlatos? Ennél a szériánál relét kapcsol a kormánykapcsoló, vagy közvetlenül megy át rajta az áram az izzókhoz? Szerintetek mi lehet a gond? A segítséget előre is köszönöm! |
|