xxxjjjkkk Creative Commons License 2016.11.02 0 0 8194

Nem nem tudnak,  nem akarnak.

Ugyan más szakmában dolgozom,  de nekem is tudni kell(kéne)  hegeszteni.  Ezért akarok venni.  Régen tanultam,  csak akkor leszartam,  na mindegy.  A forrasztasra is azt mondtak,  hogy nem lehet otthon megtanulni,  amikor meg forrasztottam a cegnek,  azthittek,  hogy at akarom oket b*szni,  mert ezt gep csinalta, es valami bontott panellal üzérkedek.  Na ilyen ez. 

Sajnos itthon szakmát gyakorolni,  csak vállalkozóként édemes,  alkalmazottként csak sz*patnak. 

Persze,  ez neked elhiszem,  hogy bántó,  hisz nem 4 év gyakodlatról beszélünk,  hanem 20+ról, ha jól sejtem. 

De ez van.  Aki érti a szakmáját,  az nem akar 100nettot keresni,  mert tudja,  hogy a tudasa többet ér ennél.  Ugyhogy vagy vallalkozik,  vagy külföldön van már rég.  Na aki meg nem érti,  és úgy csinálja,  azokat inkább hagyjuk.

Hogy on is legyen: ha ne adj isten kofferba akarnám tenni az uj rilon hegesztőmet,  mit ajánlanátok neki? Néztem neten,  elég horror árakon vannak a leggyengépp műanyag kofferek is,  biztos van valami olcsó,  nem? Meg pl az automata fejpajzsot mibe erdemes? Hatizsak? 

Előzmény: maseratisti (8191)