voks02
2016.11.02
|
|
0 0
153
|
Nem sokat segít rajtad, ha ennyire látványosan értesz félre minden érvelést és véleményt. Soha egy fél mondatot nem olvastál tőlem, amelyben kétségbevontam volna a strómanság jogi megítélését, és a szent borzadályra sem lenne semmi esélyed példát hozni. Mindössze jellemzőnek ítéltem (de ha akarod, továbbmegyek, és nagyjából a fideszség lényegének is minősítem), hogy a Fidesz ilyenekkel veszi magát körül. Tudjuk jól, hogy Orbán alaposan, nagyon alaposan megszedte magát a politikából, de mégsem lehet minden a saját nevén: enter Mészáros. Át kell játszani saját kezekbe a vidéki sajtót: enter Pecina. A sor tetszés szerint folytatható, ráadásul az aktorok egy idő után körbeérnek, mint az a kínai, most nem nézek utána a nevének, akit először Pecinától ismertünk, aztán hogy, hogy nem, felbukkant a letelepedési kötvényesek között is.
Semmi baj nincs a strómanokkal az üzleti életben. De itt senki nem beszél egy árva szót sem az üzleti életről, a közpénzekről és a politikusok közpénzből átalakuló magánvagyonáról beszélünk. Elhiszem, hogy jó taktikának tartod a dolgok máshova siklatását, mint amiről eredetileg szóltak, de nálam nincs vele esélyed, ennyit már megtanulhattál volna ennyi idő alatt... :-) |
Előzmény: epres túróhab (148)
|
|