maseratisti Creative Commons License 2016.11.02 0 0 8191

Nem ...beleugrottunk egy vállalkozásba -tök más- , szerencsére azt eladtuk ... Most nálam is munka keresgélés van, de miután elmentem néhány helyi céghez és olyan fizetéseket mondtak hogy nem tudom sírjak e rajta vagy nevessek.

A leg gázabb a  múltkor a szomszéd város ipari parkjában volt, új csarnok, Fronius orbitális gép speinkler csövekhez + pár weldi az egyéb bér gyártásokoz, meg a nagyobb gyűjtő/osztókhoz .... ajánlat: kezdő fizu bruttó 133, talán 3 hónap múlva tudnak emelni rajta 30-at .. azt is zsebbe  Mondtam az embernek  hogy  a 3-400m-re lévő LIDL ablakán ki van téve hogy felvesznek 4 embert, árufeltöltő 190bruttó, pénztáros 230 bruttó, és akkor elvárja hogy legyen gyakorlatom, érvényes minősítésem, de még lakatos is legyek, rajzolvasásban is toppon legyek mindezt 130 bruttóér ... Mondta az ember hogy tudja .. de ő nem tud többet adni, mert nem fér bele a költségvetésbe.  (kurva nagy jövője lesz így az uniós pénzből létrehozott cégnek) 

Hegesztés vagy nem hegesztés, mindegy mostanság nálam csak külföld, és csak projektmunka fog játszani. Belgáknál pld 1500 euro a minimálbér, szóval képtelenség szarul keresni.

Haverok egyébként nemrég voltak a Hollandoknál (Rotterdam) egy 3 hetes projekt melón (nem tudtam menni sajna mert rohadtul köhögtem) valami silót, vagy tartályt bontottak. Lánggal, meg sarokcsiszolóval. Szállás, kaja + kb 400e nettó.

Na nekem hasonló projektmunka kéne 3-4 egy évben mint folyamatos szopás éhbérért

Előzmény: Törölt nick (8190)