repcsepista
2016.11.01
|
|
0 0
1309
|
U.N.: nins atomfegyver nins U.K.-izrelerézés és és sss... többett... na mi lesz lesss... 7.: Már irtam egy...na javitani akartam mert ha rám verik antikrizanti... az magyarul ószi rózsa nem? - s jön az atomtél??? Szóval nem tudom felrakni...meg a félelem ...akkor már az övék vadok va va va... U.K. s ciss pelestinia hol volt hol nem volt...ÓRÜLT... U.K. mindennemü KATONAI TÁMASZPONTJA...amit esetleg csak egy prrr...sóba... 8.: De, a fócimzet marad... ha csak az lenne...deee... Ami a ciss palestiniába van... monduk azzal tota lepusztyitják...itt mutatták a térképet, közel Africa közepéig...mig az arabok-muzlámok vannak... ma meg ázsiját s juhturópunát...ha csak...monduk doomsdayozzák magukat...Juhu jaha átgyüttök a mi is vagyunk, ufók vagyunk - ba, Eisteinék ha mást nem...felrobbantják a gigantika doomsdayos day day day... gépezeteiket... amit a kin - GODÖG de kingek kinge bolha az ingébe... cammog... szóval előbb le akarják...fel??? - darálni az egész... na a Angol U.K. commenweelltek... nagyjából maradnak... 9.: Monduk AMCSI nagy veszélyben van...ha figyelitek bejátszották a derbőit (1948derbő kurományUK... a lakosság 1% többseggel): Burnie Sandors...azaz a lénnyeg... Burnie (a gerincze jew) dühöngő ataista (na itt ha az ürge magyar...akkor ha ataista... most rögtön kruczifakolni??? - de ullabban sátánista sta sta sto eto?- ugyi röhelles sss...) vagy itt már magukat sátánistának hivják nyiltan... na AccHilla (a veje Jerusálom fő rabbija ami egy ben a világ főrabbija is) is az...de egy jobb ...lásd az angol munkáspárt (labor parti) mig Dondy??? (Donald) ... engedjetek még egy makk makk makk... ... beeee...engedjetek beee... |
Előzmény: repcsepista (1308)
|
|