maseratisti Creative Commons License 2016.10.30 0 0 8123

Én nagyon IWELD párti vagyok, de ebben az esetben tuti STAHWERK-et vennék. Valószínű hogy a 3 funkciósat.

A Stahlwerk-ek nagyon korrekt gépek. Megkockáztatom hogy jobbak mint az iweld, blm, alfaweld. Inkább a Jasiccal játszanak egy ligában. Az a helyzet hogy azért nem ez van ajánlgatva sűrűbben mert egy időben nagyon megdrágultak a gépeik (100e körül volt az arc200-as MMA gép, míg a BLM 55 az iweld 60, rilon 65 ... jó hogy nem a stahlit ajánlottuk. Az awi gépek is 200 körül, míg az iweldnek, BLM-nek volt 150-ért)

Még azon el filóznék a helyedben, hogy kell-e az impulzus, meg a plazma, mert ha nem, vagy csak ritkán, akkor lehet jó vétel a STAHLWERK MIG 200 is. Az egy 3 funkciós gép. MIG/MAG, MMA, s kategóriájában egyedüliként HF AWI!!!!

Ahol nem kell a nagyon precíz, aprólékos meló, ott a MIG/MAG résszel gyorsan tudnál dolgozni. Van külön gázbemenet az argonnak, külön gázszelep, állítható lefutás, tartozék az 5m-es awi pisztoly.  Lacinak ilyen van, szerintem meg van vele elégedve (előtte ITIG 200-as awija volt, szerintem em nagyon hiányzik neki a + funkció amit bukott a kombigéppel) 200 körül elég nyerő vétel az is.

http://www.civishegesztohaz.hu/?t=608

Előzmény: casy (8117)