Nagyon köszönöm a segítséget...Valószivű, hogy már nem kerül haza mert nincs tervbe a hazamenetel. Albérletben lakom. Megkérdezem a tulajt,hogy nem vihetném-e le a kertjébe.... Egy levele már teljesen leszáradt és még kettő kezd szárazni. Ez gondolom a 19-23 foknak köszönhető...( szoba hőmérséklet) Ha egyik napról a másikra leviszem akkor még túlélheti,nem??Nincs még olyan hideg!!!Hoz két levelet is! Igen tényleg láttam kis magokat és szépen ki is jöttek... Csináltam képeket. Viszont ha leviszem télire akkor azok gondolom nem élik túl(a friss hajtások)... Szerintem washingtóniák mert az volt mellette az obiba... Onnan hullhatott ár. Van értelme szétültessem?? Mert akkor a kis pálmákat hagynám fent a szobába és a nagyot levinném a kertbe. Vagy ne zaklassam átültetéssel tél előt???
És van még egy problémám,hogy penészesedik a földje. Ez mitől van?? Gondolom szarrá locsoltam!! A cikászos képen jobban látszik.
Itt láthatóak a kis hajtások. Ezeket akarnám kiszedni és külön ültetni a nagytól. Ha lehet !!!!
Itt van az egyik levél ami szárad... Alatta már kiszáradt egy de azt már le vágtam.
Ez is kezd száradni... Tuti lerohad!!
Na itt látszik a penész... Mitől lehet?? Sok a víz?? Amúgy 50-60 százalékos a pára tartalom.
A segítséget előre is köszönöm!