Törölt nick
2016.10.29
|
|
0 3
462
|
Arra gondolok, hogy itt van ez a horgász, akinek annyi esze van mint a "botjának". Légyszi... Már leírtam Neked, hogy nem szoktam versesköteteket olvasni. ( Ettől Én biztos nagyon műveletlennek tűnök a szemedben, de nem érdekel) Néha verseket olvasok, de csak a pozitív hangvételű - pl:József Attila:Nyár volt - verseket szeretem. Nem szeretem a "papíronszenvedést". Én egy "reál" beállítottságú ember vagyok és ha ezért lenézel, az a Te dolgod. Nem kell, hogy egyformák legyünk szerintem. Nagyon sajnálom, hogy keresed a csajodat és nem reagál, azt sem értem miért pécéztél ki Magadnak, de tedd meg, hogy békén hagysz. Tényleg kezdem unni a folyamatos magyarázkodást és azt is, hogy ismeretlenül alázol. Nagyjából már mindennek lehordtál... Az meg hogy "küldözgetsz" verses topikokba:vicc. Én is küldözgethetnélek bizonyos helyekre, de nem teszem, mert kezdem belátni, hogy akkor sem hagynál békén...Ezért próbálok veled értelmesen beszélni... Remélem átment, vagy legalább egy része... mondjuk az lenne az extra, ha még bocsánatot is kérnél. Hm. |
|