Spinosa Creative Commons License 2016.10.28 -2 1 587

Ezek után azt hiszed, hogy meg fogom köszönni?  

"Mérhetetlenül buta tudsz lenni. Ez a hozzászólásod is csupán azt bizonyítja, hogy téged csupán a jutalék érdekel.

A kolléganőmnél 2015 szeptemberében hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. Természetesen végig ment az ilyenkor szokásos procedúrán, kemoterápia, sugárkezelés, ezek jelentősen legyengítették, ekkor jelent meg egy nővér –akiről a későbbiekben kiderült, hogy MLM ügynök- (valódi nővér, egészségügyi végzettséggel) az életében, aki ajánlott neki egy csodaszert, amit egy amerikai rákkutató alapítvány fejlesztett ki 16 év alatt. Az alapítvány a Dr. Leonard's Cancer Research Fund volt, a termék pedig a Soul.

Elmondta, hogy a betegeknek rendszeresen ezt ajánlja a kezelések mellé, mert a kemoterápia méreg, és igazából az orvosok saját maguknak sosem adnák be, mert az egészséges sejteket is megöli, és többet árt, mint használ, meg egyébként is azért adják, mert ez a protokoll. Ellenben, ha a Soult issza, akkor nem lesz semmi baja, mert biztosan meg fog gyógyulni.

A kolléganőm elhitte a nővér állításait és megvette a Soul, és naponta 4 tasakkal ivott belőle, ahogy a nővérke javasolta. Havonta 4 -5 dobozzal vásárolt a nővértől darabját 27 000 Ft-os áron. Így teltek el a hónapok. Decemberben a kollégákkal összeálltunk és mi vettük meg neki a havi adagot, én így találkoztam a Soullal, számla nélkül, csak egy magyar nyelvű címkével. Akkor láttam meg, hogy mitől is vár gyógyulást. A kolléganőm állapota nemhogy nem javult, de romlott is, februárban már csak csont és bőr volt és el kezdett kételkedni a Soul hatásában, de a nővérnek sikerült meggyőznie arról, hogy eddig is a Soul tartotta életben, mert a kezelés, amit a kórházban kapott nem használt semmit. Igyon még többet belőle és hamarosan javulni fog az állapota. Ekkor felemelték naponta 6 tasakra az adagot, de nem használt, február 18.-án meghalt. 

Ezután néztem meg alaposan, hogy mit is vásárolt, mit fogyasztatott vele a kórház egyik nővére. Ekkor találtam meg a „rákkutató” alapítványt, és Dr. Leonardot, akinek igazából nincsenek tudományos kutatói publikációi, a Soult pedig soha senki nem vizsgálta meg semmire, mert nem más, mint egy sima élelmiszer, egy gyümölcslé, amit baromi nagy hantával értékesítenek a pénzéhes ügynökök.

Mindezt elolvasva van még kérdésed? Vagy inkább elgondolkozol, szépen csendben elsétálsz."

Előzmény: JammieB. (586)