Sárkányfű-árusunk, a dupla nullás ügynök (007), nagyon kedves és "meggyőző" leveleket tud írni a csodákról. :)
"Te korrektnek tartod, hogy én itt írok neked és te pedig a fórumon válaszolsz? Ha ott szerettem volna választ kapni, akkor ott írok. Azt meg felejtsd el, hogy csalónak nevezel engem!! Képes vagy még be is linkelni, amit írok, hogy akit nem érdekel az tartsa meg a véleményét és lépjen tovább és mellé igen negatív vagy... Azért kikerekedne a szemed, ha az összes gyógyulttal beszélnél (csak, akiknek én ajánlottam) -mert megoldható, köztük orvosok is vannak- és mindegyik elmondaná, hogy ennek köszönheti az egészségét....jaa, akkor nem tudnál csalónak nevezni?? Gondolom akkor a véletlen művének titulálnád! Tudom ezt is kiparodizálod, tehát kár volt bármit is írnom, de a véleményed nem veszi el a hitemet! Jaa és bármennyire is fáj neked, nem a pénz motivál! Csak egy gondolat még: a rezveratrolt is cikizted, ami a Soul egyik és hangsúlyozom csak egyik összetevője! Pécs, Rákóczi út 39-ben a Bio boltban a tulaj fültanúja volt, amikor az 50 körüli nő azt mondta, hogy mindkét lábát térdtől amputálni akarták, de ő nem engedte -mellette továbbra is dohányzott- vett tőlem 2 dobozzal, napi 4 tasakot ivott az általad hatástalannak gondolt termékből és képzeld 4 nap után elkezdett bizseregni mindkét lába és 2 hét múlva azt állapították meg, hogy megindult a keringés... Nem kell az irónia, de nem tudom, hogy ha a te ismerősödnél történne ilyen, akármitől, tehát vonatkoztass el az általam ajánlott terméktől, akkor nem hinnéd el, hogy valami csodás dolgot fogyasztasz te is és ajánlasz másoknak?? Amiről meggyőződöm, hogy jó, azt ajánlom mindenkinek, ha tetszik neked, ha nem...ilyen például a Honda is.... 8 éve van 2 Hondám és most a fiaimnak is vettem egyet! Még soha nem láttak szerelőt, jól mennek, keveset fogyasztanak... Tudod jöhet nekem bárki, aki az Audit vagy BMW-t dicsőíti és kineveti a Hondát...... a véleményem abban is szilárd és nem változtatja meg mások véleménye."
Ezekhez a gyógyulások Jézus csodatételei, pl. "Kelj fel és járj!", nyomába sem érhetnek. :)