semsarm Creative Commons License 2016.10.23 0 2 7106

Mit is igazoljak én? :) Ha bárkinek is igazolni kellene valamit, az te vagy, te kérdőjelezted meg a páncélosok bevetésének szükségességét. A TEK meg nem fog azzal foglalkozni, hogy igazoljon egy sikeres bevetés bármelyik mozzanatát is. Arról már nem is beszélve, hogy nekik ez a foglalkozásuk, te meg esetleg az észt osztod itt a kanapéról. Lásd még a hasonlatomat.

Először az volt, hogy nem adtak ki minden információt azonnal, ahogyan te szeretnéd. Aztán hogy valakik megrendezték, aztán a rendőrök maszatolnak, eltusolnak, stb. Aztán az a baj, hogy az arc nem tudna X km-t gyalogolni, mert te a videóról megállapítod a teljes kórismét. Aztán az a baj, hogy nem is hasonlít a videón szereplőre (pedig de), mert egy kicsit dagadtabbnak tűnik. Aztán az a baj, hogy nem ismerheti a környéket (mellesleg egy főváros egyik legfontosabb körútjáról van szó), de kiderült, hogy előzetesen járt ott többször is. A DNS-nek sincs jelentősége, hiszen mily' véletlen, ő egy éve eladta vaterán a hátizsákját. Talán még egy Fidesz szál is volt az elején, nem tudom. Stb stb. Mondom, ha összeomlik a csávó és bevallja (szerintem idő kérdése, hogy beszélni fog), akkor az lesz hogy megfenyegették, vagy nem is ő az. Ja, tényleg, egyet kihagytam még, egyáltalán nem is ő az, de nem mondja el, hallgat inkább, nehogy ráverjék a Kennedy-gyilkosságot :))))

Szórakoztató, mondom.

Előzmény: Az ápoló (7101)