Ez az egész topik "beleugat" a média, a hatóságok, a kormány, a robbantó, mindenki "dolgába". Ha úgyveszem.
Én is merészeltem egy kérdést feltenni, nem mondtam meg mit csináljanak vagy ne csináljanak a nyomozók, csak kicsit elcsodálkozok ezen ügy néhány részletén.
Ezek nem hitkérdések, a büntetőeljárás nyilvánosságának minden valóban demokratikus országban fontos szerepe van.
Itt meg már a sokadik teljesen felesleges hülyeséget csinálják-dobják be, mama dns-től kezdve a páncélkonvolyos országos felvonulásig, népligettúra és piroskabátos ekárki....az a távirányító ügy is teljesen a semmiben lóg, még az elkövető elkapása után is.
Minek ez, mire ez, ha már teljes és sziklaszilárd a bizonyítási láncolat?
Ott a hülyegyerek, ott a táska, ott a dns, egyezik, kész, ennyi, a táska nála volt.
Ott vannak a tanuk, a kameraképen is hasonlít, ez már egy alap a gyanusításra, de majd lesz szembeítés is.
Akkor a tanu aztmondja, igen ez a gyerek volt, a boltban ,a barátnővárónál, felismerték őt, ennyi.
Ha mindennek a tetejébe MÉG ott egy komplett bombapince, akkor mire titkolózni meg hinteni a hülyeséget vajon? Egyátlalén mostmár "mi dolga" lenen evvel a teknek, a nyomozóknak, a bárkinek?
Egy botcsinálta kis frissen végzett ügyészgyakornokocska 10perc alatt megírja a 1000% alátámasztott kőszilárd vádiratot, onnantól meg ugyis a bíróságon múlik, 10 vagy 25++ év, lehet bármi és az ellenkezője is a magyar bíróságok átlagszinvonalát ismerve.