repcsepista
2016.10.20
|
|
0 0
1306
|
Da da da...Final presidentiál debata te buta JEwus-ába DE A DOBOZ TUDJA... NA MEG AKIK A DOBOZZAL dobolnak a dobhártyátokon da da da... 1.: Én itt vagyok... na most nemcsak ugy... itt a fenekém kém kém kém... látattok már igazi kémet? Na nem tudom kihagyni a BbLiás történetet... mindenki látta hogy kakarucsok (grashapper) vagyunk vagy szöcskék... Na fidelem, az ma is eledel... az ottlakóknak... na miért van neked hustested... Z kérdem, husod kivánatos??? Te azt hiszed...hogy a zambi filmek nem igazik??? 2.: VAN EGY TOTÁL IDEGEN HÁTTÉR...na főleg amcsi Kurománya először amcsi idegen (JEWusa Kurománya = BÁBKORMÁNY...NA HA NEM LÁTOD BRRR... tota Alienek kezében) ellensegge... na minden kormány mell KATONASÁG RENDŐRSÉG ÉS NÉPEK FELETTI URALOM...amire most nem akarok mert... inkább mi van? Na még...mo mondjál egy ollan TÁRS...azonnal az ÖRÖK ÉLETÜ HÁZASPÁROK x HÁZASTÁRSOKKAL ...nicsak még arra is...ember társam! Meg a Magyar Törzseknél meg MagyarOknál... mindenki fegyverforgató kellett legyen...azaz kezében kard meg eke... tehát mindenki HAZA TULAJDONOSA VALA...ami csak ugy...hogy NINCS HALÁL S ÉGIEINKKEL EGY AZ EGYBE KAPCSOLÁT...na azért nem nézhettek az árulás után akik megmararadtak Tó Tükrébe sss... 3.: Na nem bánom ... hogy leirtam... mert ORSZÁGOD = HAN GOD... HA NINCS BENNED...VAGY EL NYOMTÁK BENNED AKKOR DÖG VAGY S NEM LÁTOD A DÖGŐREINKET =ŐRDÖGÖK GIGG GAZOK??? KIK A NYOMORULTAK X NYOMRITOTTAK STBBB... 4.: Valhallol ott kellene lenni a a a ...na JEWusa...itt tota IDGENEK -ALIENEK VANNAK TOTA AMIT U.S.A.-NAK HITETNEK EL...( A KORMÁNYA = MEGETT) MINT VEGYÜK palestinia... na azok se azok...akikre azt mondanád ...ezek a palestinok...lásd senki itt többet...kérdezelek te mi vagy??? - na ki...aha a fenekünk sss... 5.: Valhallol ott kellene lenni...ami Ron Paul, az igazi amcsinak...na most az hogy történhetett meg...azt akkor ...magamnak tettem fel a krdst... ( már maganak sss...hiszek???) mer én...na Ronnal többé kevésbe azonosultam... ami az...amit én is láttam... tröha... 6.: Ha ténleg...most vesszük a mostani ingyen Czirkuszt... ha ténleg ollan lenne...hogy szabad választás... akkor Do(om)ndynk földrengéssel megnyerné az JEWusa elnökséget...cupán azzal hogy kecsgtette azokat az amcsikat...(U.S.A. FIRST AMI NATURAL AZ AMCSIKNAK... NA MEG A MAGYAR OK HOL VOGGUUU...) akik MI NEM AKARUNK HÁBORUT...se senkit magunk alláh döngÖlni... (főleg mert minden népezetek szinezete) mellesleg... zerintem amcsi 90 %ka... Nna itt még mindig jó élet van...mert amcsi végtelenül gazdag láss a Körpatkümedencénk...NA Ron Palcsi: adjatok 5 évet... nincsak Jitler? Na NEMZETI PÉNZ...amit Ron Paul: sound money... nincsak EBBŐL EGY DOOMDSDAY GOLYÓT...POKOL ÜTEG -BOLLGÓT... NA EZT EGY POKOL GÉPEZETNEK AKARNÁK NÁK NÁK NÁK... A BbLIÁS -OK BUNGGG... NINCSAK ARMEGGADONODÓZEROZÁS AZ NEMCSAK HOGY ITT HANEM EZ A POKOL BOLGÓ LETT... 7.: A hirekbe vala ...nagyon rövid idejig...Risults in Battlegrounds state... Jewish Voters May Swing... Osztán... Julie Maszazs először...na izreler... nincsak csa csa csa... na először irta le...fideljed itt ollan hullahallgatás van... valódi sarcag fff... 8.: Ha blDondy... SZÖVETSÉGET KÖTÖTT AZ ÓSZÖVETSÉG - BUUU... LETT UJ-SZÖVETSÉGESSEKKEL... AKKOR NAGYON MELLÉ VÁGTUNK... A SÁRNAK PONT BELE A KÖZE PIBE PPP... 9.: AMINEK KELL LENNIE AZ LESSS... U.S.A S RUSSA EGYÜTT...AZTÁN CSATLAKOZNAK AZ ÖSSZES TÖBBI NÉPEK X ORSZÁGOK S A TÖBBI... IGENIS CSAK ÖRÖK LÉTEK VANNAK... AZAZ MONDUK SÜSS FEL NAP... NA AZ VAN...DE NINCSAK A HABA HABA HABA...HABUUU...BORUSOK... AMI MÉG CSAK A KEZDETE SE...AMIT EINSTEINÉK... NINCSAK VALÓBAN PUCK... HA HA HA... ...Isten birka brrr... ....U.i.: AccHilla valami oknál fogva sék sék sék...tehát valami... na meg ténleg...(mind világrablók egyenként is isisss...) hogy indulhatott... na itt a kutya (farkas) elásva zzz... |
|