Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.
Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.
Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.