HOGYHOGYMIMIMIVAN?!?!?!
Az egyetlen embert, aki valamit kommunkált a merénylővel, ODAFORDUL hozzá, b@sszameg...nem egy odavetett elnézést sikerült a szájasarkából meghallani, hanem valami hosszabb dolgot kellett beszélnie(!) vele.
És egészen közelről látta őt!!! egészen! , a szemét is, mindent!
Ha beszélek valakihez, az nem egy szembejövő, ha utána azonnal ilyen borzalom történik, az utolsó akivel előtte beszéltem is, NAGYON megmarad bennem!!
És simán elengedik, se fantomkép, se alibi ellenőrzés, se "miért nem jelentkezett eddig uram", semmi?!?!?!?
Lekamuzza(vagy a rendőrség?) hogy "nem is volt semmi, nemtudom ki ez, megrémültem, a barinőt vártam, blablabla! kész mehet?!??
Ezt a mondhatja a társa, a legdurvább terrorista, akárki. Vagy a rendőrségünk a világ legbalfaszabb testülete, vagy tényleg "felülről fúj a szél"..erősen.
De!!! Ha semmi köze sincs semmihez tényleg akkor is jelenleg ő a minimum "2-es számu koronatanu", a pénztáros meg a többiek mellett, akiket a hatóság már ismer, és fél méternél közelebbről kellett az arcába nézniük!!!!!
Ez a szöveg is, "féreérthetően viselkedett"...OMG!!
Jó, hogy nem magára a robbantóra mondják, csak arrajárt egy horgász, aki "félreérthetően viselkedett"..bocsika...eszem megáll. Erre már csak ennyit tudok reagálni.