Olyan valagot azért szvsz nem, és nekem egyre erősebb a gyanum, hogy elkefélte a merénylő.
Ha egy profinak fizetnek, tényleg jó sokat, az nem cseszi el, és profi anyagot használ, számításokat végez, itt valami nagyon amatőr kinézet volt a cél, ami végül túl pancserra is sikerült.
Szerintem:
A két rendőr megölése volt a cél, ez nem is klassszikus értelemben bomba volt, ami "robbant".
Azért tette oda,hogy a vécélejárat legalább részlegesen megvédje a távolabbi személyeket, a két célszemélyt viszont garantáltan kiiktassa a repesz zápor.
Szerintem elcseszte, ez nem kartácsbomba volt, inkább egy kartácságyú szerű valami. Az első szakértő a "fazékkal" majdnem elszólta magát, csak aztán lakatot tett a szájára.
Túlműködött a cucc, de ettől épphogy nem gyorsította fel eléggé a "lövedékeket", a cső szétment idő előtt, és hátrafelé, felfelé (rossz irányba) távozott a forró gáz és a robbanási energia.
Így látványosabb volt, hatalmas pusztítás felfelé és hátra is, de pont a cél irányában ártalmatlanabb, a két célpont életben maradt.