Törölt nick Creative Commons License 2016.10.11 0 0 5114

"Szivesen elnézést kérek azok nevében akiknél csípőből rágalmaztak...."

- Reggel, mikor a barátnőmmel bekapcsoltuk a tévét, és láttuk, hogy valami robbanás történt a belvárosban, első szavam az volt, hogy biztos csak gázbaleset volt. Persze megjegyeztem mellé, hogy meglehet, megérkezett hazánkba is a terrorizmus, de azért várjuk meg legalább a rendőrségi jelentést...

Aztán átmentem a szüleimhez, akik masszívan jobboldaliak, és mondták, hogy ez majd fellendíti a szavazási hajlandóságot... mire én megjegyeztem nekik, hogy vigyázzatok, mert órákon belül fröcskölni fog a baloldal szájából, hogy ezt biztosan a kormány csinálta, mégpedig pontosan az általatok felvetett dolog érdekében.... legyintettek, hogy a baloldal le van sz**va, én pedig erre azt mondtam, hogy aki leszarja az ellenfelét, az vereségre van ítélve.

Még délelőtt bekapcsoltam a számítógépet, és mit látok itt, meg sok más webes helyen???? Na mit???? A baloldal szájából fröcsköl a rágalom, hogy ezt bizony a kormány csinálta.... (néhol a retorikai önvédelem érdekében csak utaltak erre, vagy sugalmazták, de a mondanivaló nyilvánvaló volt, máshol egyenesen belekiabálták az éterbe, hogy Orbán most már a robbantástól sem riad vissza, csak megnyerje a szavazásnak a NEM-et.)

Undorodom a baloldaltól, de legfőképpen nem azért, mert amúgy jobbos szülőktől származva alapvetően nem kedvelem a szoci ideát, hanem mert olyan végtelenül primitíven kiszámíthatóak és együgyűek. Álláspontjuknak soha semmilyen valóságalapja nincs, és az egyetlen mondanivalójuk mindig ugyanaz, hogy az Orbán takarodjon végre. Látom a szemükben a primitívséget és a gyűlöletet, ezek nem valók kormányra. A szavazóik pedig - csak fogadjátok el, mert az igazság nem demokratikus - vagy retardáltak, vagy gyűlölködő hazaárulók.

Előzmény: ormica (5097)