repcsepista Creative Commons License 2016.10.10 0 0 1303

JEWusa VilágVégSzinháza -Czirkusza kusza? - Óh te mesebeli Africa... nem kell oda sok cula...
                                  2ND PRESIDENTIAL DEBATE TE BUTA...
              4.: Hogy mért csinálod ezt Pittám tam tam tam... mert Ég s Föld elmulik...de ha kicc cikrádat ha lángra lobbanhatNUK az több ennél az egész ürnél meg ürülékné neee... Mocsmá gyorsabban kell villogno pá pá pá... nem pá hanem pá! Amit eddig álmodtam, az csak ugy lehet...s most vagyunk ott...zidő ki... hogy a Veres szemü Nagy Sarkankigyó kinyaffant... az gyorsabban történ...én 30 év távlatába saccoltam ami csak ukk mukk fuck! Na az orosz testvérnépek nem akartak dögelni miért??? - s ez lesz amcsiba is!!! - ugyanaz...független kit vernek be... a vakok szemébe van egy szem... aha a 1 dollcsison... de azon kivül 1 szem, szemetek?
             5.: Hogy miért irok igy...mert muszály... a kénszar törvényt bont... Szóval az hogy VILÁG KIN - DOMB -OK??? Most vágjunk bele a közepibe a sárnak... MIND MIND MIND...ha átjöttök a Mi is UFOk vagyunk-ba... akkor IDE NEM ENGEDNEK BE SENKIT...AKI A NAPPAL...IGEN IGEN MINDEN NAPPALINAK...NA AZ AZ IGAZI PALI...VAK PALI VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT... VAGY BE PALOZ-HALÁLOZTAK -HÁLÓZTAK ZZZ...NA AZONNAL ANÉLKÜL HOGY TUDHATNÁD AZ ÖRÖK ÉJSZAKÁBA VAGY...ILLEN EGYZERÜ LENNE... Na IZRELER MINDENT X MINDENKIT ÜBEREL...AMIT CSAK A A A...na vedük a Viccprezidentek össze csillanását szeMÜk játékát a végen...mikor te millen vallásu vagy... NA LOGO BOGO... vegyük a 2. Presidential debuta te buta...nincsak MINDENKI U.K. S FARKA jewUKa örök adósa nem látod.. na most EZT MINDENKI TUDJA , TÖBBEK KÖZT A SION BEFUTOTT ÖRÖMLEÁNYAI ZZZ...
             6.: Naccóval...nincsak az EGÉSZ E -GOLLOBIS LAKOSSÁGA LE LESZ DARÁLVA!!! Tehát tota NYILTAN CSAK EGY U.K.-jUKa-farka SÉK SÉK SÉK ...IGEN IGEN... AHOGY LEIRTAM HOGY ... na most itt a RE TORIKA PARTY??? Monduk...NA 1776 SPIRITTISZTA U.S.A.... ugyanaz fog történi mint a KIGYÓ PÁRJÁVAL...addig ... na minden fegyver a NAGY KÁR = JÁNOS 8:44. KARMÁBA... NA AMI MÉGIS ...NINCSAK HA JEWusa... roppant észnél lenni...mert akkor monduk...na HÁBORUT KEZDETT VELÜNK (USA AZ EXITELT... TEHÁT MAGYARUSA MINT MOMCSÁ MAGYARUSS DRUSZA RUSSA... NA AZ U.K. IS BEVERI AZ ATOMARSZENA EGY RÉSZÉT AMERICA MARIKÁBA BUMMM... UGYIS U.K. MEG jUKa kukucc...
...Mellecsleg süket duma az egész ...SHOW MÜSÓ... emlékezz..Roni látod a vaklovaikat -vakcsódörök??? - kimustráltcsatakancák herék vaksántasárló keselyeiket sss...
       Isten báránya brrr...

Előzmény: repcsepista (1302)