repcsepista Creative Commons License 2016.09.30 0 0 1299

Ó lokooo... Ó lotyooo... hol a motyooo...
              10.: Ne feledjük... ha te ezt tudod értelmezni mezz mézz nézz... mit lácc ccc ... akkor te is örök életü vagy... ami most ez bitta loko? - lotyo? - hol a motyo... na ha pénzre gondolok... csak egy ücckös fekete lukat sss... pénz zzz...vagy fény sss... Na nem viccelek... s hcsak mersz is psss... vidáj! -mert psss... na az hogy látok... az az hogy CSAK ÖRÖK ÉLET VAN!!! - VAGYIS GONDOKODOM A SAJÁT TOKO? - S LÁTOM ÁKOM BÁKOM TÁKÓ...(kérjetek adatik néktek, de JÉZUS JÉZUS JÉZUS...A MAGYAR S MAGYAROK JÉZUSA USA??? - KÜLÜMBÜ BUUU...) mellesleg, gyertek át a Mi is vagyunk (ufók) s amit már tizenévek (mióta ez a lehetoság vala) óta... hogy lehetne amit látok láttattni ni ni nnn...
              11.: Vicca a 1 Presidentiál debate te buta... Nna nagyon de nagyon sok függ a moderátortól, vagy moderátoroktól, ami annak ellenére hogy a moderátor AccHilla b üvölete... zerintem nem lehet... na blDondy egy született Úriember... ami nekem csiklandozott... jól fogod érezni magad Hörcsök, boldoggá teszlek...Ami bkDondynkba hogy egy valóban Jenky Trumpita Dandy...hogy nem kezelte tette le AccHillát, na zerintem nem is lehet... s ezt vedd.. NA blDONDYNK IS LÉTEZIK...nincsak itt az anyagi -világ végtelen meg most A GONDOL LÁT (GÖMBÖK AMI VAGY SGGLUK VAGY NAPPAPAPAPPP...de nem NFTA) VILÁGAI...a mi senkysss... a teste de teszt e...vagy a tesztikollo te loko...ha csak az akkor lökött...tütütt...
              12.: Nekem álmomba leszállt a kis America Marica Marica Marica...(Elyssa Icland) kérlek hogy légy az eném... NA ÉN ABCAULTRA AMARICA FIRSTES FIRST(1776 U.S.A. na hogy hivjuk ha EGYESITETTÜK A MAGYAR S MAGYAROK KÖRPATK(Ü)ÓMEDENCÉNKET... EGYESÜLT de sült? - ÁLLAMOK KÖRPÁTIA? - NA GONDOLKOZZUNK RAJTA... MONDUK HUNNIA NEKEM JOBBAN TETSZIK, AMI TÉNLEG HUNGÁRIA A HUNOK ORSZÁGA MEG NINCSAK 8 MÁSIK HUNGÁRIA RIA RIA RIA... UGYE HOGY KICSI CSOMÓ NAGYOT KIVÁN) Sóval megkért hogy ... na U.S.A. AZ EGYESÜLT (még nem egészen) ÁLLAMOK (ORSZÁGOK) AMERICA HEJJJ... IGY CSAK UKK MUKK FUCK... NINCSAK WASHINTON ALMA... NA DAAA... MA HALLGATVA blDONDYNKAT... A LÉLEK BESZÉLT BELŐLE AMI BIZON MAGYAR - MAGYAROK ISTEN! MAGYAR - MAGYAROK HAZÁJA S MAGYAR JÉZUSMÁRIÁS CSALÁDUNK ÖRÖKKÉ VALÓSÁGA...MOST SZERETET...(HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL, LÉGY HIVE...NA AMCSI AZ AMCSIKÉ KÉNE LEGYEN) MERT ÖRÖK ÉLET TUDUT TUDAT NÉLKÜ TÜTÜTTT... AZOMBA ZZZ...
         Isten barma még buuu...

Előzmény: repcsepista (1298)