Paw-paw: 2 hete kóstoltam én is először, finom volt, bár mást vártam. Mangósat, de arra nem hasonlít. Lányom fogalmazta jól: mint az avokádó... Édes avokádó :) Ez nem pont igy van persze. Inkább a krémessége hasonlít rá (bár annál kicsi szaftosabb), ill. a kanalazás (ill. ahogy eléred a vékony héjat a kanállal.) Szóval savtartalom semmi, de ettől függetlenül ízletes, és [nagyon] illatos. Az illata nagyon sajátos. Az nem igaz szerintem, amit olvastam, hogy olyan, mintha leöntötték volna kölnivel, hogy túl zavaró az illata. Bár az lehet hogy más fajta volt, vagy túlérett.
Sunflower-t és Prima-t ettem, utóbbi jobban ízlett. A Príma illata, zamata nekem kiegyensúlyozottabb volt, a Sunf. aromái egy kicsit tolakodóbbak.
Utána jól felfordult a gyomrom, lányom ki is hányta, de nem kell félni, előfordulhat az első után (mások is erről számoltak be :)
Keveset kell enni elsőre szerintem, max. felet. A második már OK. Nagyon tartalmas étel. Érzi az ember, hogy "valamit" evett. Mint a búzasör a sörök között, szinte jól szoktam lakni 1 üvegtől is...
Szóval a papau szerintem annyira különleges, hogy elsőre a szervezet nem tud mit kezdeni vele, nagyon hozzá kell szokni, de ez a cél! :)