jenky72 Creative Commons License 2016.09.21 0 0 1303

Sziasztok! Egy év után végre jó lett az új autóm! Írtam már róla, hogy indítási gondok voltak 1,6-os benzines újonnan vett Berlingommal. Elég sűrűn, sokat tekert az önindító mire beindult, de akkor is betegesen ment. A tanácsotokra nem hagytam abba a szalon baszogatását (garanciás az autó) és végre megoldódott. Először ki akarták cserélni a gyertyasort (de azt a gyár nem engedte), majd kicserélték az aksit, hátha az nem jó (ez sem jött be). Három hete ismét felhívtam őket, hogy mi van már? A válasz ez volt: Még mindig nem indul? Hát, mondom nekik magától ez már nem javul meg. Na akkor keresnek valami új ötletet, de vigyem be az autót. Bevittem, és másnap szóltak, hogy kész. A benzin szivattyú nem tartotta meg a nyomást, ezért kicserélték, ráadásul valami újabb konstrukcióra. Láss csodát azóta mintha kicserélték volna az autót is, azonnal indul és megy mint a rakéta, nem kell már pumpálni a gázpedált sem. Nos a szakszervízben ehhez 1 év kellett, felháborító!!!!Köszi mindenkinek a tanácsokat.