Ne foglalkozz a polaritás váltással, mert így hogy van mellette mma/awi gép is, nem nagyon van szerepe a porbelesnek.
Amit elő lehet gyártani, azt megoldod a fogyóssal, igényesebbet awival, amit a helyszínen kell pöttyenteni az meg MMA és kész. Annál is inkább mert maximalista vagy, szerintem a porbeles mint technológia tetszene, de maga az eredmény nembiztos. A másik hogy egy 4,5kg porbeles huzal 13-14e + az a pár csati meg dinse, szóval szerintem nem ér 15-öt hogy megtudd mit nem fogsz használni szinte soha :-)
Hát ja, a kínai ipar tömegtermelésétől azért eltér a JASIC, meg a RILON. (meg tuti van még jó pár, csak nem ismerjük) Ezek a márkák saját jogon, saját fejlesztéseik, TQM-jük alapján vívtak ki komoly elismerést, nem csak koppintós cégek. Fejlesztenek, minőségi terméket gyártanak, nyugat fizetéshez mérten nagyon olcsón. Hobbira ez már bőven az a szint amire azt mondom hogy nem lehet semmibe belekötni. Magyar piacon sajnos nem is olcsók ezek a gépek, de szerintem megérik az árukat, az olcsóbb cuccokhoz képest.
Iweld gorilla 3 évvel ezelőtti színvonalára még én is azt mondtam hogy vannak idegesítő, amatőr megoldásai, esztétikai, minőségi nyűgjei. No de azon az áron ez is elfogadható volt. Az alufluxba már nem tudok belekötni. (főleg 103-ért nem)