Batri Guszti Creative Commons License 2016.09.17 0 0 7700

Amit írtam görgőnyomás beállítást az acélhuzalra vonatkozik.

Tedd a pisztolyt kb 5 mm-re valamilyen kemény felülethez(fal,ajtókeret stb..)ha ekkor elindítod a görgöknél el kell csúsznia a szálnak.Ha 5cm-re teszed akkor el kell hajolnia és nem szabad mgcsúsznia.

Azt is írtam hogy ha hosszan engeded a huzalt, a pisztoly elejét kb vizszintesen tartva akkor annak szépen lefelé hajlónak kell lenni.Ha kunkorodva jön kifelé a drót, mint egy nagyon széthúzott rúgó akkor is nagy a görgőnyomásod.

Alura ez a fajta beállítás nem működik az biztos.Ott próbáld meg a legkissebb nyomást alkalmazni.Ha dobsz a munkakábelra egy egy 50-60 centis "hurkot" és akkor is kijön a huzal akkor egyenesen is jó lesz.

Más.Tegnap emberkedtem.Feljött egy motoros haver hozott egy fél lter(demó) friss főzetű házipáleszt.Iszogattunk majd persze kinyögi hogy a Gianelli kipufogóját meg kellene hegeszteni mert a felfogatásnál elrepedt.Oké mondom hozd majd én megawizom az új masinával semmiből nem tart.

Kb 1 perc volt  maga a hegesztés meg is csináltam pöpecre, szépen feléhajolva trikóban.

Reggel belenézek a tükörbe mert éreztem hogy valami nem stimmel hát találtam egy fehér trikó lenyomatot a szép pecsenye testemen. Most Panthenol-al fújogatom magam kívülről belülről meg bélelem magam a pálesszel meg sörrel.Az asszony nem szólt semmit, de vigyorogva főzött.

Az Esab használati utasításából való.

Előzmény: Rahed Lee (7686)