Köszönöm, igyekszem velük sok sok km-t menni, bár nem is feltétlenül én fogom őket használni, de azért jó, hogy itt állnak, bármikor legyen egy autó amivel lehet menni. :-))
Ezek már túl vannak a szervizelésen, mint írtam, hűtő- fék- szervófolyadékok cserélődtek, ez is csak azért mert nem volt szemre szép, jobb az úgy, meg egyikhez kellett garnitúra hátsó fékbetét, se karosszária, se futómű, egybe vettem egy új akksit, kemény 13 ezres volt. Nem számoltam össze árban, mindegy is, ennyi cucc kellett a 3 autóhoz összesen. A többi pénz, aminek valami nyoma van, elment illatosítóra, gumiszőnyegre, meg üléshuzatra, na jó, az egyikhez kell egy szervótartály, és egy szervópumpa + 1 liter szervóolaj, melegen nem tetszik a szervó rásegítése, a tartály meg javított, nem bízom benne. Ez 7500ft lesz, a másiknak a gázrendszere vacakol, oda kell egy 4000 ft-os nyomásérzékelő. Se szíjak, se csapágyak, se más.
Azt tudom, hogy a taxikat hogy tartják rendben, de ha ezek úgy lettek volna karbantartva, nem állnának most itt a ház előtt. Tényleg nem kell velük semmit se csinálni, minden át lett nézve, meg lett rángatva, rendben vannak. Papírok megvoltak, mit mikor cseréltek, vezérlés, telók, tárcsák, ebből építkezve úgy gondolom, majd akkor lesz alkatrészcsere, ha ezek már elkoptak.
De ha holnap kettő hengerfejes lesz, akkor megcsináltatom, felújítom, és mehet tovább.