kavicsos64
2016.09.16
|
|
0 0
60
|
Köszönöm ! Szinte minden márkát át rágtam ,robbantott ábrákat is tanulmányoztam de fúrógépben ami sima fúró nincs nagy választék ,paraméterekben szinte megegyeznek ! Árban viszont van szórás rendesen ! A három év gari is becsapás, mintsem igazi segítség ! Hitacsi dekopírfűrészt vettem, és mondom megnézem a garit, ezt a három évet, és bizony nem is regisztráltam be ! Nincs semmi értelme ha elolvassa valaki, mert a kopásból elhasználódásból eredő meghibásodásokra nem terjed ki ,csak a gyártási hibára ! Ha használja az ember az meg kiderül hamar ,ha ilyen gondja lenne ! A stomernél meg nincs ilyen kikötés ,ez miatt és az ipari használatra tervezve irás miatt választottam ! De megszűnt ez a cég ,gondolom majd más néven megjelenik ,a konkurencia szerintem nem hagyja hogy leverjék az árait ,főleg a nagy márkák ! A boltos is azt mondta de kiválasztottam ezt a jó kis erős fúrót ,mondtam is nem volt véletlen ! Németországban szerelik össze a gépeket ,ez is szempont volt .mondom hátha jobb mint a kinai vacak ! |
Előzmény: Mnagy (59)
|
|