VerébKaposváriKK Creative Commons License 2016.09.11 0 0 14784

A tegnapi szörnyű és gyalázatos volt, képességekben ez a Sopron nem jobb csapat, de senkit nem érdekelt a játék a mieinknél - üdítő kivétel volt Todorovics, aki kapálózott, de szerintem ez volt tőle a maximum és ez sem volt meggyőző. Cooke úgyis marad, Duren szerintem óriási fogás lehet, de egyelőre nem az, legalábbis teljesen szét volt esve fejben - hit nélkül állt bele rossz dobásokba, a betörései végét kipasszolgatta feleslegesen, nem volt meg benne a tűz. A gond ezzel az, hogy ő lenne a vezér, akinek bizony mentalitásban is a csapat élére kell állni, nem lehajtott fejjel, szó nélkül nézni...

Nincs triplánk, pedig papíron majdnem mindenki jól dob kintről, de egyszerűen nem jönnek ki a helyzetek. Nincs figuránk, mindenki lassan gondolkodik, fogalmunk sincs, hogy mit kellene csinálni, jön egy zárás, aztán majd lesz valami, ennyi. Nem is tudom hány minőségi dobóhelyzetet sikerült kialakítanunk, de marha keveset.

Szóval úgy látni egyelőre, hogy a képességek megvannak mindenkinél, de az akarat és a mentalitás nincs, amit Rolinál, Marcinál megszokhattunk a felkészülés során, de a Wisseh-Duren duónál kicsit aggasztó. Más kérdés, hogy szerintem Duren-képességű játékos nem nagyon járt Kaposváron még, a nyers potenciált tekintve még Raiviót is lekörözi, de ez mit sem ér, ha fejben ilyen és nem tudja ezt magából kihozni a pályán...

Todorovics helyett biztosan jön valaki, a két amerikai (Cooke ugye szerződtetve van már) helyett meg szerintem nem nagyon találunk mást, illetve ennyiért jobbat, úgyhogy gondolom maradnak. 

Előzmény: N.21 (14783)