repcsepista
2016.09.10
|
|
0 0
1292
|
John Titor dudolja a Jenky duda dandy a Janky duda dandy...sose halunk mekk deee... 1.: Az összes mondanivalómmal sem mondtam még semmit... de akarnék valamit... Amit kérdeznék tőlletek is... ma ütött belém: mit tudok magamról, na ezt magamtól... de feltettem a krsdst: a fiaimnak... aki hüje pofát vágott...meg a feleségemnek, ijjen hüje kérdst csak te tudsz feltenni... na hüje vagy!? Aztán vártam hogy magamból x magamtól jöjjön hozzám a felelet ugy... zidő ki... ha én egy krdést felteszek magamnak... azt elő elő elő...veszem... nem törlöm, hanem ismét ismét ismét...már emlitettem hogy Édesanyám sokszor elvert...tehetetlenségében... figyeld meg nagyon sokszor nem tudjuk hogy mit kellen csinálnunk...de lefekevés előtt...akarom tudni akarom tudni akarom tudni...s tiszta extázisba -őrületbe estem... talán kimerültem, s ugy álomba zupsss... 2.: Egyrészt nyomott vagyok...mert tota leállt a telefonom, hogy zsidó ujév vagy ünnep lenne...vagy egyszerüen... lefogják,(na bandák is, akik ellopják a hivást) mert akik a munkát...nincsak minden telefonon zajlik le...na ezt egy volt (Libánoni) C.I.A. obsitos mondta nekem... hogy mikor izráelnak NGY PÉNZ kell mert háboruzni fog...akkor lefogják a kis buzziniszek telefonját...mert a NAGY TRÖSZTÜK NAGY PÉNZ ADNAK ÖSSZE... akiknak az ÜGYNŐKÉIK A FEHÉR? - JÁZBA ÁLLANDÓAN MEG MINDENÜTT AHOL SZÖCSKÉT BAKKECSKÉT LEHET LŐNI!? 3.: Naccóval... estére..sabeckor... CSAK MEGSZÓLALT A LELKEM PIFFTA!- IFFOL MUFF... NA MIT TUDOK MAGAMRÓL? MAGYARNAK SZÜLETTEM, HA NEM SZÜLETTEM VOLNA MAGYARNAK IS MAGYAR LENNÉK...DE EZÉRT FÉLTEM...MERT EZÉRT (HA MEGÉRZIK EZ AZ AKIKNEK AZ EMLÉKÉT IS TÖR ÖLNI, NA MOST VAGY MAGYAR JÉZUS FÉNYE VAGY...AKKOR AZ ÖRDÖGÖD VISSS...) MINDENKI MEG AKART ÖLNI EDDIG... NA MOST A FELESÉGEM MEG A FIAIM MEG MINDENKI IRTÓZATOS FÉL HOGY ... HA MEGTUDJÁK...DEEE... TE VAGY AZ OKA MINDENNEK...... 4.: Itt van a barátunk... http://www.theharbinger-jonathancahn.com/ ...azt hiszem ő az aki a Smitha Cycles? - nem vagyok benne bitta... de abcullaultra nem vagyok senki semmi ellen, csak ha pojntosan nem tudhatjuk NUK? - meg hogy mi ez, ami csak ha ÖRÖK LÉTÜEK VAGYUNK... meg ezent ABCULLA ULTIMA KERESZTÜL LÁT-NUK... akkor semmi se igaz, NEMIGAZ??? Na az érdekkesség többek közt amit mondott... mig a SZOVJETUNION HARCOLT IZRÁEL -ért??? ÁLDOTT VOLT... NA VAN IZSÁK S SONOK ( MI LETT VOLNA HA ÁBRAHÁM TÉNLEG FEL ÁLDOZZA IZSÁKOT NEM GÉZHUS KRAJZLERT???) A U.K. MA IS!!! MIG IZRÁEL = A KIS JAKABUTÁK? - szóval ha már kérdést mersz fel dobbni... na a dögletes hogy GAZDASÁGI SANCCZIOK... nincsak tota elszigetelnek... azaz... na ma már nem ölnek meg monduk csak...ha bekerültél az ÁLDOZÓ OLTÁROSOK KÖZZÉ... NINCSAK CSAK ÁLDOZÓK MEG ÁLDOZATAIK...MIND A KETTŐ ...AZA VAK VEZETI A VILÁGTALANŐIKET...(CSAK A K-BALL ÁLTAL VAN MENNŐ???- HA KIVÁLASZTOTT... NINCSAK EZ VONATKOZIK A CIS JAKABUTÁIKRA ((ZSIZSI AZ A TÖRVÉNY, A DARÁLLÓ - SZECSKAVÁGÓ GÉP HA HUSOD JÓ A FASIRTBA HAM HAM HAM...HAMBERGER...)) IS ISIS??? DE MEGMONDTAM HOGY AZ OLAJ ÁRA...NA AZÉRT BOMBÁZZÁK A jewMuszkák is -kazárok?) NINCSAK CSAK JÉZUSMÁRIÁS ERKÖLCS AZTÁN BECSÜLET AZ AL- LAPA (ALAPPU?) MINDENEKNEK... NACCÓVAL ADDIG ÁLDVA VOLT A SZOVJETUNION MIG HARCOLT IZRÁELÉRT...amit én beszélek IZRELER... UGGANÉS CSAK JÉZUZMÁRIÁSA LÁSSA MEGVILÁGOSODO SODRÓ VAN MEG SÖTÉT SZELLEM MÜ... sóval ha JEWusa nem akar harcolni a kis U.K.: jakabitáiért akkor ugy jár mint a SZOVJET AZ ANGLÓK...AKIK MINTHA MEGJÁTRÁLTAK VOLNA! SMIRNA! FSSS... Isten barma még buuu... |
|