Csillagnyee Creative Commons License 2016.09.06 0 0 874

Ha még nem unjátok a felújítással kapcsolatos képeket;

Sajnos amikor hozzám került ez a Pille doboz, előzőleg már le volt homokszóratva, majd kinnt volt hagyva az esőben. Így az otthoni csiszolással, Korant kezeléssel csupán pár hónapra "szobatisztává" tettem, de az anyag addigra sok helyen átrohadt már. 
A korant sem vált be igazán, mivel a lakatos szerint nem igazán gittelhető, fényezhető és csiszolni is nehéz ruganyossága miatt. Ismét le kellett szórni, most igen finom szemcsével lett szóratva, amivel a műanyag idomokat szórják.

Másfél órát dolgoztak rajta, ki is jöttek az apró, gombostűfejnyi lyukak rajta a legváltozatosabb helyeken. Nagy baj persze egyáltalán nincsen.

Színben majd hozzá passzoló -fekete- Budaprimerrel lett lealapozva közvetlen a szórás után. A gitt, füller is fekete lesz majd. Nincs is annál savanyúbb látvány, mikor a szívárvány minden színében pompázik egy kavicsfelverődés.

Eközben megérkeztek a tegnap rendelt csavarok a Pilléhez, Kulihoz:

Debrecenből hozta a futár. Egyszerűen, ha itt a közelben egyik bolt sem tudott olyan minőségű szép, képes webshopot létrehozni, ahol a raktárkészlet is fel van tűntetve és ilyen sokféle csavart tartanak.
Meguntam, hogy 5 boltot is személyesen meglátogattam, a neten is egy órát kerestem, de csak kommersz otthoni barkács kötőelemeket tart mindenki. Koronás anyák, sasszegek, finommenetes anyák, lencsefejű csavarok(A Kulihoz), D fejű csavarok, szegecsek és még sorolhatnám, egyik csavarbolt palettáján sem szerepeltek maradéktalanul.
http://www.trendix.hu/hu/fooldal.html