djuice Creative Commons License 2016.09.01 0 0 17968

JA! Még ez eszembe jutott mint saját tapasztalat!

2005-ben (?) DeFrancesco A38-as koncertje előtt, leemaileztem a mesterrel, amit akkor még végképp nem láttam és nem tudtam megfejteni hogyan lehet megcsinálni, nevezetesen a baromi gyors akkord staccatoit, glissandoit stb, hogy koncert előtt v után lehetne-e szó egy találkozásról funokkal és egy rövid technikai workshop is beleférne-e. Természetesen mindent ígért, hogy ez magától értendő és nagyon örülne ő is a találkozásnak. Na akkor értettem meg az amcsi áludvariasságot és amit magyarul közhellyel illetnek - azaz mögöttes tartalom nélküli elcsépelt formaság... mert hogy még autogrammot se volt hajlandó adni személyesen pedig odavittük a legálisan vásárolt cd-jének borítóját és ő inkább elvonult a backstagebe. Persze voltak kiváltságosok akiknek több jutott, ők voltak a szerencsésebbek (nem mondok nevet stb).

Úgyhogy nekem meg az esett szarul egy ekkora sztártól, de hát én voltam a naív már belátom, illetve csak hittem az adott szó igazában. (Tanuló pénz az élet iskolájában - igaz a tét sem volt létkérdés innen nézve) ;)